3000Mhz yi hangi anakart stabil çalıştırır ? @Pantheon belirttikleriniz benim alacağım RAMleri 3000-3200Mhz de çalıştırırmı ? Örnek gösterebilirmisiniz ?
Birisi bana sinerji'den olmak koşuluyla bir anakart ve 3000-3200Mhz RAM destekleyen yani QVL listesinde bulunan bu ikisini önerebilirmi. Ben bulamadım kafam iyice karıştı. RAM'e 700 tl verip 2133Mhz hızında çalışmasını istemem. Hocalarımın yorumlarını bekliyorum. Saygılar
Birisi bana sinerji'den olmak koşuluyla bir anakart ve 3000-3200Mhz RAM destekleyen yani QVL listesinde bulunan bu ikisini önerebilirmi. Ben bulamadım kafam iyice karıştı. RAM'e 700 tl verip 2133Mhz hızında çalışmasını istemem. Hocalarımın yorumlarını bekliyorum. Saygılar
Derdim sizlerin bilgisini sorgulamak değil. Kavga ortamı yaratmaya çalışmak asla değil. Farkettiyseniz biraz önce yazdığım mesajda çalışmaz diye bir şey yazmadım. 2133Mhz hızında çalıştırdığından bahsedilmiş. Umarım anlatabilmişimdir. Amacım doğru RAM ve Anakarta ulaşmak. Cevabınız ilginiz için ayrıca teşekkür ediyorum.
Derdim sizlerin bilgisini sorgulamak değil. Kavga ortamı yaratmaya çalışmak asla değil. Farkettiyseniz biraz önce yazdığım mesajda çalışmaz diye bir şey yazmadım. 2133Mhz hızında çalıştırdığından bahsedilmiş. Umarım anlatabilmişimdir. Amacım doğru RAM ve Anakarta ulaşmak. Cevabınız ilginiz için ayrıca teşekkür ediyorum.
Söylediğiniz şeyi anladım. Fakat biraz önce attığım video ve dahası bir çok konu mevcut. Yani piyango oynamak istemediğim için böyle temkinli yaklaşıyorum size sert davrandıysam beni mazur görün.
Yabancı bir forumda gördüğüm kadarıyla 3200Mhz frekans değeri alabileceğimiz anakart MSI olarak görünüyor. @Pantheon teşekkür ediyorum listede RAM aramaktan kafam ağrıdı fakat doğru sonuca ulaşmak istiyordum. Sizden son olarak; Anakart Modelleri ve Fiyatları bu linkteki anakartlardan 1 tanesini seçmenizi istesem.. Tomahavk arcticler hariç..Verdiğim linkte sizin önerdiğiniz Mortar görünmüyor oda dahil. Yani 6 anakarttan 1 tanesini önermenizi istiyorum. Şu dediğiniz an kafamda soru işareti kalmayacak. Saygı ve sevgilerimle