DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.
Bu sistemi tavsiye ederim. Uber olan sistemin kasasının hava akışı kötü, SSD'si kronik sorunlu ve PSU'su dandik. DA3 sistemin kasasını değiştirirseniz de alınamıyor stok yok.
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
G.Skill RipjawsV Siyah 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Da 3 almayı düşünüyorum M.2 SSD iyi bence ama kasa konusunda bilmiyorum ne yapıcağımı. Kasa soğutması bayağı iyi diyorlardı videolar da. Keşke donanım arşivi tam dizdiği anda alsaymışım.
Da 3 almayı düşünüyorum M.2 SSD iyi bence ama kasa konusunda bilmiyorum ne yapıcağımı. Kasa soğutması bayağı iyi diyorlardı videolar da. Keşke donanım arşivi tam dizdiği anda alsaymışım.
[/QU Şu an stokta