4500 TL Sistem Toplama

Bütçe
4500

mami4k

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba. 4000-4500 TL arasında monitörsüz sistem bakıyorum. Bir arkadaşım için ama ekran kartı konusunda falan kararsız kaldım. Acaba sitelerdeki hazır sistemleri almak mı daha mantıklı kendim mi seçmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : MSI H410M-A Pro Intel H410 2933 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : https://www.akakce.com/siparis/?p=869489252&ref=akakce&v=1.29.8&z=134
Ekran kartı : Zotac Gtx1650 Super 128b 4g Gddr6 Zt-t16510f-10l Ekran Kartı | Trendyol
Ram : HP V6 7EH67AA 8 GB DDR4 3200 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri
Depolama : Intenso 3813440 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kasa : DARKFLASH POLLUX MESH MİD TOWER KASA PSU YOK - Ucuzbudur
Güç Kaynağı : https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-500w-fiyati,651151243.html

Fiyat : "4.520" TL

Bütçe bir tık artarsa bunu alın Powercolor AMD Radeon RX 5500 XT Dual AXRX 5500XT 8GBD6-DH/OC 8 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

"Siteler güvenli, parçalar kalitelidir. Şahsen dandik parça ve anı sanı bilinmeyen site önermesi yapmam"

Anakart : MSI H410M-A Pro Intel H410 2933 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
İşlemci : https://www.akakce.com/siparis/?p=869489252&ref=akakce&v=1.29.8&z=134
Ekran kartı : Zotac Gtx1650 Super 128b 4g Gddr6 Zt-t16510f-10l Ekran Kartı | Trendyol
Ram : HP V6 7EH67AA 8 GB DDR4 3200 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri
Depolama : Intenso 3813440 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kasa : DARKFLASH POLLUX MESH MİD TOWER KASA PSU YOK - Ucuzbudur
Güç Kaynağı : https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-500w-fiyati,651151243.html

Fiyat : "4.520" TL

Bütçe bir tık artarsa bunu alın Powercolor AMD Radeon RX 5500 XT Dual AXRX 5500XT 8GBD6-DH/OC 8 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

"Siteler güvenli, parçalar kalitelidir. Şahsen dandik parça ve anı sanı bilinmeyen site önermesi yapmam"
Burada daha ucuz.

Arkadaşlar merhaba. 4000-4500 TL arasında monitörsüz sistem bakıyorum. Bir arkadaşım için ama ekran kartı konusunda falan kararsız kaldım. Acaba sitelerdeki hazır sistemleri almak mı daha mantıklı kendim mi seçmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçeyi arttırabilirseniz şu sisteme bakın Deluxe 5T-10 | Game Garaj zaten 1000 TL Windows 10. fakat Key'de alabilirsiniz.

Arkadaş 1000 TL arttırabilse zaten 4500 TL sistem arıyorum demezdi ki. :D onu geçtim, güç kaynağı vasat ve anakart stokta yok.

Onları değiştirebilirsiniz bende yeni gördüm. Fakat araşatıracağım 4500 TL'lik sistem.
Arkadaş 1000 TL arttırabilse zaten 4500 TL sistem arıyorum demezdi ki. :D onu geçtim, güç kaynağı vasat ve anakart stokta yok.

VOK-Prodigy/MSI GTX 1650 SUPER AERO ITX OC 4GB/AMD Ryzen 3 3100/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA 60 TL aştı sıkıntı olur mu?

Çoğu sistemde uygun fiyat göstererek çin malı parçalar kullanılıyor. Çoğu kullanıcı bunların bilincinde değil. Firmalar karını arttırırken müşteri memnuniyetini düşürüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı