Kanka İtopya kazık ama müşteri memnuniyeti açısından gayet iyi UPS Kargo kullanıyorlar, GameGaraj daha ucuz ama kargo olarak yurtiçi kullanıyorlar ne kadar güvenilir tartışılır.
Teşekkür ederim game garajdan bi pc toplayacağım ya da sizin öneriniz o daha önce attığınız mı ? Ve benim buraya yazdığımdan daha iyi bi performans sergiler mi sizin önerdiğiniz ?
Kanka İtopya kazık ama müşteri memnuniyeti açısından gayet iyi UPS Kargo kullanıyorlar, GameGaraj daha ucuz ama kargo olarak Yurtiçi kullanıyorlar ne kadar güvenilir tartışılır.
Teşekkür ederim GameGaraj'dan bir PC toplayacağım ya da sizin öneriniz o daha önce attığınız mı? Ve benim buraya yazdığımdan daha iyi bir performans sergiler mi sizin önerdiğiniz?
UPS nasıl çöp hocam ben 3 4 defa UPS kullandım Türkiye'deki çoğu kargo şirketinden iyiler sizin bulunduğunuz konumda kötü olabilir ama genel olarak UPS gayet iyi.
Hocam GameGaraj sistem gayet iyi onu alabilirsiniz dedikleri gibi İtopya kazık bayağı bazı YouTuber'lara özel sistemler oluyor onlardan yakalayabilirseniz iyi İtopya ama genel olarak o sistem güzeldir 4.500'e üzmez sizi.