4500 TL sistem toplama

Bütçe
4500
İtopya kazık ve müşteri memnuniyeti sıfır.

GameGaraj daha ucuz ve müşteri memnuniyeti daha iyi.

Kesinlikle GameGaraj'dan alın.

Kanka İtopya kazık ama müşteri memnuniyeti açısından gayet iyi UPS Kargo kullanıyorlar, GameGaraj daha ucuz ama kargo olarak yurtiçi kullanıyorlar ne kadar güvenilir tartışılır.

İtopya kazık ve müşteri memnuniyeti sıfır.

GameGaraj daha ucuz ve müşteri memnuniyeti daha iyi.

Kesinlikle GameGaraj'dan alın.
Teşekkür ederim game garajdan bi pc toplayacağım ya da sizin öneriniz o daha önce attığınız mı ? Ve benim buraya yazdığımdan daha iyi bi performans sergiler mi sizin önerdiğiniz ?

Kanka İtopya kazık ama müşteri memnuniyeti açısından gayet iyi UPS Kargo kullanıyorlar, GameGaraj daha ucuz ama kargo olarak Yurtiçi kullanıyorlar ne kadar güvenilir tartışılır.

UPS çöp, Yurtiçi'ni yeğlerim.

Ayrıca gayet güvenilir, hızlı getiriyorlar.
Teşekkür ederim GameGaraj'dan bir PC toplayacağım ya da sizin öneriniz o daha önce attığınız mı? Ve benim buraya yazdığımdan daha iyi bir performans sergiler mi sizin önerdiğiniz?

Evet, sağlar.

İlk öneriyi alın.

UPS çöp, yurtiçi'ni yeğlerim.

Evet, sağlar.

İlk öneriyi alın.

UPS nasıl çöp hocam ben 3 4 defa UPS kullandım Türkiye'deki çoğu kargo şirketinden iyiler sizin bulunduğunuz konumda kötü olabilir ama genel olarak UPS gayet iyi.

UPS çöp, Yurtiçi'ni yeğlerim.

Evet, sağlar.

İlk öneriyi alın.
Sizin önerdiğiniz diğerine göre daha ucuz ya kafa karışıyor hangisi daha iyi diye ne hale geldik herşey pahalı olunca .

Sizin önerdiğiniz diğerine göre daha ucuz ya kafa karışıyor hangisi daha iyi diye ne hale geldik her şey pahalı olunca.

Hocam GameGaraj sistem gayet iyi onu alabilirsiniz dedikleri gibi İtopya kazık bayağı bazı YouTuber'lara özel sistemler oluyor onlardan yakalayabilirseniz iyi İtopya ama genel olarak o sistem güzeldir 4.500'e üzmez sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…