4500 TL sistem toplama

İşlemciyi Ryzen 3 3200G ile değiştirip ekran kartı geldiğinde ekran kartını takabilir. Üst seviye ekran kartı takacağını sanmıyorum 3200G besleyebilir.

İfadeler: H.R
Ne bu trendyol/sahibinden/hepsiburada'daki dandirik satıcıların 4GB ekran kartı yazma merakı. Yazsana ör:GT730 (herhangi zoptirik bir ekran kartı) diye, muhtemelen o tip kart çünkü. Sinir oldum yemin ediyorum ya..

Almayın aldırtmayın, daha hangi ekran kartı geleceği belli bile değil , belliyse de ben göremedim o kadar aramama rağmen.
Aynı Aykut Elmas'ın hangi yemeği yaptığını söylemeyen anne temalı videosu gibi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

+Merhaba bilgisayarınızı almayı düşünüyorum ama hangi ekran kartı olduğunu yazmamışsınız?
-Evet.

Aşağıdaki sistemi alıp yıllarca kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla, garantisi benim . Klasik bilgisayarcı sözüdür. Bunlar Casper'den beter olmaya başladı, Allah'tan satın almadan konu açmışsınız. Bazıları çok bilmişlik yapıp kimseye sormadan etmeden satın alıyorlar, neyse ki onlardan değilsiniz .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

İşlemciyi Ryzen 3 3200G ile değiştirip ekran kartı geldiğinde ekran kartını takabilir. Üst seviye ekran kartı takacağını sanmıyorum 3200G besleyebilir.

Yukarıdaki sistemin üzerine kazık fiyattan RX550 bile alsa konu sahibinin attığı sistemden daha iyi oluyor . Son olarak bir şey eklemek istiyorum. Bu satıcıların 4GB yazma sebebi insanlarda ekran kartının VRAM'i ne kadar fazlaysa o kadar yüksek FPS diye bir algı var, oradan yürüyüp gidiyorlar işte. Umarım okuyanların bu sistemler hakkında fikri değişmiştir. İyi forumlar.

Yani ne öneriyorsunuz.
4500'e ve 4500'e GTX 1650 ya da 1050'lik kasa toplanır mı?

Ama hocam o gönderdiğin linkteki bilgisayar 5000 TL yani bütçeyi geçiyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben aslında bu konuyu arkadaşım için açmıştım ama ilk gönderdiğim sistemi almakta kararlı konuyu istiyorsanız kapatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…