4500 TL sistem toplama

sosyopat71

Megapat
Daha fazla  
Selam 3 gün önce PC topladım. Attıgım resimdeki işlemci i5 Skylake 6500 3.3 GHz RAM 2400 GHz. Bu arada PC'yi Mecdiyeköy'de 3450'ye topladım sizce nasıl?

Topladıysanız görsellerini bekliyoruz, Windows 7 kullanmayı acilen bırakmalısınız...
Ceza aldıgım için cevap yazamadım sistem hayali fln degil suan kullanıyom hayali sistemi nie paylaşim tavsiye istemiyomki topladıgım sistem nasıl diye soruyom şimdi yorum alabilirmiyim bu arada windows 7 oyun için iyi dediler bu yüzden windows 7.

Ceza aldıgım için cevap yazamadım sistem hayali falan degil suan kullanıyorum. Hayali sistemi niye paylaşayım? Tavsiye istemiyroum ki topladıgım sistem nasıl diye soruyorum? Şimdi yorum alabilir miyim ? Bu arada windows 7 oyun için iyi dediler bu yüzden windows 7 ve işlemci i5 skaylake anakart msı h170 gamer.

Dosya Ekleri

• nolkı.gif
    413,1 KB · Görüntüleme: 483
Son düzenleyen: Moderatör:
@Erkan Çevik neden arkadaşın hevesini kırıyorsunuz? Gayet güzel bir sistem neden çöp deniyor? Şuan çoğu kişinin hayali böyle sistemler... Tamam bu fiyata daha güzel sistem toplanırdı evet, ama böyle demek yani, hoş değil.

Mesajı düzgün okumadan benim mesajıma karşı çıkmanızı doğru bulamıyorum, lütfen daha iyi okuyun ve Windows 7 kurmasına kızdığımı anlayın. Artık şu yeni sistemlere eski işletim sistemi kurma devri bitsin, eski kafadan kurtulun.

Hayırlı olsun bol fpsler.Bisey demeye gerek yok sonucta satin alinmis bir sistem.

@Erkan Çevik siz de düzgün okuyun, benim cümlem de eski Windows kurulsun, ne olacak? diye bir yargı içermiyor zaten. 'Çöp, çöp, çöp' demişsiniz, arkadaşta sistem nasıl diye sormuş, otomatik olarak sisteme çöp dediğiniz algılanacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…