4500 TL sistem toplama

Hız aşırtma işlemi, işlemcide sadece frekansı yükseltir. Beraberinde ısı ve enerji tüketimini getirir. Bu sebep ile daha fazla soğutma sistemlerine, para harcanmasına neden olur. Yonga seti Z170 anakart kullanılması gerekir buda masrafı artıracaktır. Hız aşırtma frekans haricinde, ön belleği ve erişim hızını artırmaz.

Buyurun bu konuyu inceleyerek, ne kadar manasız bir işlem olduğunu anlayacaksınız. Konuda paylaşılan videoyu es geçmeyin.

i7 6700 vs i5 6600K

Sağolun hocam çıkarıyorum o zaman i7
6700K yı

Lütfen linkini paylaşmış olduğum konuyu incele ki, dahada güzel sistem topla.

Ya ileriyi düşünmüyorsan tabikide K'lı işlemci almana gerek yok, ilerde (5 yıl) sana az gelecek ozaman OC yaparak ömrünü uzatabilirsin. Ama yok beni 4 yıl idare etsin sonra yine değiştiririm dersen tabiki normal islemci almanı öneririz.

Selam dostum aşağıda bir sistem topladım ekran kartında vatanda indirim var diye biliyorum haberin olsun sadece soğutucu eksik sistemde onada sen karar verirsin
Affınıza sığınarak anakartı yanlış seçim yapmışım , Z170A GAMING PRO CARBON modeli olacaktı .

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…