4500 TL sistem toplama

mstfcglr7

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar !

Bir kaç aydır sistem toplamayı düşünüyorum ve kafamda bi sistem kurdum. Kurduğum sistemi sizlerle paylaşmak ve sizlerinde fikirlerini almak istedim. Ayriyeten işlemci soğutucu olarak tavsiyenizi bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet öyle oldu. Benimde kafama çok yattı bu sistem. İşlemci soğutucu olarak ne alabilirim diye düşünüyorum hala.

Stok soğutucu yeterli olur. İlla bir soğutucu alacağım derseniz 120mm fanlı Venom, Cooler Master gibi bir soğutucu tercih edebilirsiniz.

Ekran kartını neden Gaming X yerine Armor seçtiniz?
Fiyat farkıyla FPS farkı orantısız diye düşünüyorum.

Cooler Master RR-212E-16PK-R1 Hyper 212 Evo Intel Fiyatı Bu soğutma yeter de artar. Daha ucuza bulabilirsin sinerji veya teknobiyotikte.
Bu soğutucuyu araştırdım ve gerçekten güzel bi soğutucu ama maalesef sinerji ve teknobiyotikte bulunmuyor. Sıvı soğutma sistemine ise param yetmez gibi duruyor soğutma için bütçem biraz düşük.

Stok soğutucu yeterli olur. İlla bir soğutucu alacağım derseniz 120mm fanlı Venom, Cooler Master gibi bir soğutucu tercih edebilirsiniz.
Aslında sistemi aldıktan bir kaç ay sonra soğutucuyu alsamda olabilir. Stok fanına devamda edebilirim eğer hiç bir soğutma sıkıntısı olmassa.

Bu arada yorum atan herkese teşekkür ederim ilginiz için. Böyle bir ortamda insanın sürekli konu açası gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…