4500 TL Sistem

casper04

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bu 2 sistemden birini alacağım sizce hangisini almalıyım ve nedeniyle söylerseniz iyi olur teşekkürler.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Sistemi tercih edin.

Eğer R9 390X alırsam Sapphire alabilirim Tri X modelini Ama Tri X modelini Nitro modelinden daha çok seviyorum çünkü dizayn olarak daha çok hoşuma gidiyor sizce nitro mu tri x mi almalıyım bütçeme sapphire uyuyor Msi bütçemi aşıyor birde msi r9 390 mı alayım sapphire r9 390x tri x mi

Peki bu vs 650 w güç kaynağını mı alayım yoksa thermaltake power 80 plus bronze 750 w mı alayım uzun vadeli olarak thermaltake almayı düşünüyorum 744 w veriyormuş 750 w olan model ama marka olarak vs 650 daha iyi sizce hangisini alayım ?

Anladım son tercihim bu en geç 1 2 ay sonra alcam sağolun duruma göre corsair i belki alırım sağolun yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…