4500 TL Sistem

Anladım ileriye dönük öyle alıyorum Teşekkürler yorumunuz için

Peki ne tavsiye edersiniz hangi anakartı alayım ?

Birde ben bu bilgisayarı alınca en az 8 10 sene bilgisayar almayacağım o yüzden biraz iyi olsun diye o anakartı düşündüm hem ramlerdeno anakarta falan uyuyor diye ama tavsiye ederseniz değiştirebilirim

O Anakartın özelliği overclock destekli olmasıdır. Fakat senin işlemcin overclock destekli değil, yani boşuna masrafa girmiş olursun. H ve B serisi 1151 PİN Anakartlardan bir tane alabilirsin. İlerde Crossfire yapmayı düşünüyorsan da seçeceğin Anakart Crossfire ve SLİ destekli olsun.

Anladım crossfire düşünmüyorum mesela h serisi ve b serisi olarak örnek verebilir misiniz ve msi gtx 970 mi alayım r9 390x sapphire mi bu arada arttırabilirsem bütçemi msi r9 390x almaya çalışacağım gtx 970 düşünüyordum sonradan bit daha fazla diye ve 8 10 sene bilgisayar almayacağım diye r9 390x düşündüm

Ekran kartında BİT önemli değil. Ekran kartı olarak R9 390X ve R9 390 modelleri GTX 970'den daha performanslı kartlardır ve GTX 970 gibi kronik sorunları yok. Sapphire firmasından da korkmana gerek yok. Sapphire firması kart hatalı olursa kartı birebir değişim yapıyor. Anakart olarak sana şimdi bir öneri yapacağım, araştırayım biraz bakalım.

MSI B150 Gaming M3 D4 2133Mhz ATX 1151.
MSI B150M Bazooka D4 2133Mhz mATX 1151.
Bu Anakartlar yeterli.

Güç kaynağı ve işlemciyi kısıp ekran kartını yükselttim darboğaz gibi bir sorun olmazsa böyle almayı düşünüyorum anakartta h170m pro araştırıp buldum

B150M bazooka yı alabilirim bunu değiştirip hangisi daha iyi sizce ?

Sistemin de darboğaz olasılığı yok. Sistemin gayet iyi olmuş. İki Anakart konusunda soğutma olarak hangisi daha başarılı bilemiyorum ve araştırmak lazım. Bazooka modeli gayet kaliteli bir Anakarttır. Sistemindeki Anakartı almanda da bir sakınca yok.

Tamam tesekkurler madem bazooka anakartı alayım yardımlarınız için sağolun bu şekilde alayım o zaman tekrar sağolun yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…