4500 TL tablet önerisi

arthurmorgannn

Hectopat
Yer
Antalya7Manavgat
Daha fazla  
Merhaba, 4500 TL'yi kesin geçmeyecek tablet arıyorum. Sadece YouTube'dan ders videosu ve test kitaplarının soru çözüm uygulamaları için kullanacağım başka hiçbir türlü kullanmayacağım. 64 GB olması ve YouTube ve soru çözüm uygulamasında kasmaması yeterlidir. Ama sadece Teknosa veya vatan mağazasından link atarsanız çok iyi olur diğer türlü sipariş edemem.

Bu fiyat aralığına zaten fazla seçeneğiniz yok gibi bunlar işinizi görür diye düşünüyorum

Bu fiyat aralığına zaten fazla seçeneğiniz yok gibi bunlar işinizi görür diye düşünüyorum.

A9 olanını bir yerde daha görmüştüm sadece YouTube'da kullanacağım kasma olmaz değil mi?

Ekran boyutu yeter diyorsan ve fiyatı seni kasmayacaksa A9 iyi bir seçenek ama bence 8 GB olan versiyonu al 4 GB RAM ne kadar uzun ömürlü olur tartışılır. Trendyol'da Samsung satıcılı 4200TL bandında.

Merhaba, 4500 TL'yi kesin geçmeyecek tablet arıyorum. Sadece YouTube'dan ders videosu ve test kitaplarının soru çözüm uygulamaları için kullanacağım başka hiçbir türlü kullanmayacağım. 64 GB olması ve YouTube ve soru çözüm uygulamasında kasmaması yeterlidir. Ama sadece Teknosa veya vatan mağazasından link atarsanız çok iyi olur diğer türlü sipariş edemem.
Tab A9 alabilirsin. Bütçe birazcık artarsa ikinci elden Tab S6 Lite alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı