4500 TL telefon önerisi

Acrux1

Megapat
Daha fazla  
Selam. 4500 TL civarı telefon bakıyorum. Önceki açılmış konulara baktım çoğunda Galaxy M.23 öneriliyor. Şu anki telefonum Galaxy J4 2018 ve AMOLED ekranı var. Ekran farkını M.23'e geçtiğim zaman çok fazla hisseder miyim? Benim için batarya ve ekran önemli telefonda neredeyse hiç oyun oynamam. Ya da Trabzon'da 2. ele 5000 TL civarında A33 bulursam sizce alınır mı? Marka olarak Samsung vs. takıntım yok bu arada sadece arayüzü hoşuma gittiği için Samsung telefonlara daha yakınım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. :)

Ekran farkını M.23'e geçtiğim zaman çok fazla hisseder miyim?
Maalesef çok hissedersin.

Ya da Trabzon'da 2. ele 5000 TL civarında A33 bulursam sizce alınır mı? Marka olarak Samsung vs. takıntım yok bu arada sadece arayüzü hoşuma gittiği için Samsung telefonlara daha yakınım.
Alınır A33 o fiyata. Samsung arayüzü hoş olmasının yanında stabil ayrıca.

M23 modelinin ekranını ve kamerasını beğenmiyorum açıkçası.

Ben orta segmen telefonlarda o ara yüzü kullanmasını pek doğru bulmuyorum. Evet güzel lakin belirli süre sonra maalesef kasmaya başlıyor telefon o ara yüzü kaldıramadığı için.

Kamera sorun değil benim için ama M23 ekranı üzüyor. A33 de malum 5000 TL civarı bulabilir miyim bilemiyorum. Yarın telefonculardan bakacağım artık. 2. el bulursam peki telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim?

Kamera sorun değil benim için ama M23 ekranı üzüyor. A33 de malum 5000 TL civarı bulabilir miyim bilemiyorum. Yarın telefonculardan bakacağım artık. 2. el bulursam peki telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim?
Keşke bayramdan önce alsaydınız ben 5600 sıfır almıştım. Sonradan zam yaptılar tabi.

@SwishTTT Daha alt segment Samsung modellerinde arayüz kırpılıyor zaten. Bu orta ve orta üst segment cihazlarda arayüzün kırpılmaması lazım. Daha alt serilerde kırpılmalarının yaşanmasının temel sebebi de donanım eksikliği. Yine de Samsung bu noktada diğer Android arayüzlerinden iyi.

@SwishTTT daha alt segment Samsung modellerinde arayüz kırpılıyor zaten. Bu orta ve orta üst segment cihazlarda arayüzün kırpılmaması lazım. Daha alt serilerde kırpılmalarının yaşanmasının temel sebebi de donanım eksikliği. Yine de Samsung bu noktada diğer Android arayüzlerinden iyi.

Evet dediğin doğru kırpılmaması lazım lakin orta segmenler için yeni bir arayüz geliştirebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı