4500 TL telefon önerisi

Bütçe
4500

Batuhan ege

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 gtx 1650 16gb ram
Meslek
Öğrenci
4500 TL telefon almayı düşünüyorum PUBG'de kasmayacak jiroskop çalışacak bir telefon arıyorum kamerası vs. pek önemli değil marka tercihim yok.
Ve 2.el olabilir zaten 2.elden başka PUBG oynatacak bir telefon yok.

4500 TL telefon almayı düşünüyorum PUBG'de kasmayacak jiroskop çalışacak bir telefon arıyorum kamerası vs. pek önemli değil marka tercihim yok.
Ve 2.el olabilir zaten 2.elden başka PUBG oynatacak bir telefon yok.

Bir Xiaomi servisi olarak sana Xiaomi önermiyorum 😀 şu an techno serisi telefonlar güzel, bir göz atın isterseniz.

Soğutma sistemi olması lazım ısınmaması için farkındayım ama 5 dakikada ısınması normal bir şey değil.

Hocam ilk senelerinde gayet iyiydi, ardından MIUI'a gelen güncellemelerden sonra iyice bozuldu. Tamam hani servislere ekmek çıkıyor ama bence en sorunsuz cihaz her zaman daha çok satan cihaz olmuştur.
Şu anda gayet stabil. Ben hiçbir problem görmüyorum. Aldığınız cihaza da bağlı. Apple gibi markalar bana saçma geliyor. iPhone 15 Pro yerine mı 14 Pro yu tercih ederim mesela. Fiyat performans meselesi.

Bu bütçelerde uzun ömürlü modeller pek yok. Omix X5 güzel duruyor ama bence bütçeyi arttır Samsung M14 vs bak. O seni daha iyi götürür. Xiaomi ise hiç bakma bile. Her güncelleme de bir özelliği bozulan telefon istiyorsan başka tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı