4500 TL Telefon Önerisi

114187

Kilopat
Yeğenimden sonra ben telefon almayı düşündüm :D ama ben iPhone'a o kadar para verip pişman olamayacağım. Elimde 2015 A5 var ve benim ondan önce ki telefonum ile (Sony Xperia Z2) bana uzunca dostluk yaptılar ama ne yazık ki günümüz şartlarını karşılamıyorlar malum batarya, kamera, su ya dayanıklılık, toza dayanıklılık vb.

Fiyat aralığı " En az 1500-2000 en fazla 4500-5000 TL arası" Android düşündüm çünkü malum iPhone ile ilgili bir konu açmıştım oradan da çok bildirim geldi alınmasını çok desteklemeyen.
Yine de iPhone önerecek varsa yazabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi (y)

giphy.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Nokia 8 öneririm. Performansı iPhone 8, şarj süresi Nokia 3310 :)
Güzel cihaz da olsa arkadaş 4.000 liraya kadar çıkacakken daha iyi cihazlar alabilir. Performans olarak iyi olabilir ama Nokia 8'in tasarımı da güzel olsaydı keşke. 300-400₺ fazla verilir alınırdı yinede

Onu nasıl kopyalamışım öyle ben. Dikkate almayınız. Xiaomi yazacaktım. :D

Xiaomi harflerini her seferinde karıştırdığım için kopyala yapıştır yapıyorum o arada diğer markayı kopyalamışım.

Onu nasıl kopyalamışım öyle ben. Dikkate almayınız. Xiaomi yazacaktım. :D

Xiaomi harflerini her seferinde karıştırdığım için kopyala yapıştır yapıyorum o arada diğer markayı kopyalamışım.
Xiaomi alabilirim ama kamerası pek de iyi gibi gelmedi bana ama performansında sorun yok. P20 Pro iyi gibi galiba alıcam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı