4500 TL Telefon Önerisi

geo3

Hectopat
iPhone 11 telefonumu sattım ve yeni telefon araştırıyorum. 4000 - 4500 TL bütçem var. İkinci el S10+ 1 yıl garantili 4500 TL'ye alma imkanım var. Bir de aklımda olan fiyatı 4400 TL'ye düşmüş sıfır Note 10 Lite var sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ne gibi eksiklikleri var öğrenebilirmiyim ?
Ben cihazı hâlâ güncellemediğim için mi bilmiyorum ama arayüzde takılmalar vs. mevcut ayrıca hoparlörü mono ve kulaklık ile ses mevzusuna gelirsek onda da rakiplerine göre biraz geride. Ancak bana göre yeterli bunun haricinde ekranı ne çok iyi ne de çok kötü OLED olarak yeterince iyi. Bunun haricinde yapay zeka bazen yanlış ayarlamalar yapmakta ancak manuel gayet iyi ama dediğim gibi stok sürümündeyim ve düzeltmeler cihazımda yüklü değil. Sizin aklınızda hangi cihazlar var ben 4900TL' ye aldım ve şuan sizin için çok iyi P30'un fiyatı. Rakiplerine göre genel anlamda önde olduğunu düşünüyorum.
Ben cihazı hâlâ güncellemediğim için mi bilmiyorum ama arayüzde takılmalar vs. mevcut ayrıca hoparlörü mono ve kulaklık ile ses mevzusuna gelirsek onda da rakiplerine göre biraz geride. Ancak bana göre yeterli bunun haricinde ekranı ne çok iyi ne de çok kötü OLED olarak yeterince iyi. Bunun haricinde yapay zeka kamerada bazen yanlış ayarlamalar yapmakta ancak manuel gayet iyi ama dediğim gibi stok sürümündeyim ve düzeltmeler cihazımda yüklü değil. Sizin aklınızda hangi cihazlar var ben 4900TL' ye aldım ve şuan sizin için çok iyi P30'un fiyatı. Rakiplerine göre genel anlamda önde olduğunu düşünüyorum.
Ben cihazı hâlâ güncellemediğim için mi bilmiyorum ama arayüzde takılmalar vs. mevcut ayrıca hoparlörü mono ve kulaklık ile ses mevzusuna gelirsek onda da rakiplerine göre biraz geride. Ancak bana göre yeterli bunun haricinde ekranı ne çok iyi ne de çok kötü OLED olarak yeterince iyi. Bunun haricinde yapay zeka bazen yanlış ayarlamalar yapmakta ancak manuel gayet iyi ama dediğim gibi stok sürümündeyim ve düzeltmeler cihazımda yüklü değil. Sizin aklınızda hangi cihazlar var ben 4900TL' ye aldım ve şuan sizin için çok iyi P30'un fiyatı. Rakiplerine göre genel anlamda önde olduğunu düşünüyorum.
Yapay zekâ kamera konusunda yanlış ayarlamalar yapabiliyor bunu düzeltemedim üstteki metinde buraya yazıyorum.

Yapay zekâ kamera konusunda yanlış ayarlamalar yapabiliyor bunu düzeltemedim üstteki metinde buraya yazıyorum.
Aklımda note 10 lite s10 lite s10+ falan vardı ama s10+ hariç premium hissi vermiyor telefonlar a serilerinden farkı yok görüntü olarak. P30 premium telefon hissi veriyor bence. İphone SE görüntü olarak iphone 7 den farklı olsaydı hemen alırdım ama aklım çok karışık şuanda. P30 indirim kuponuyla 4620 tl ye gelecek.

Aklımda note 10 lite s10 lite s10+ falan vardı ama s10+ hariç premium hissi vermiyor telefonlar a serilerinden farkı yok görüntü olarak. P30 premium telefon hissi veriyor bence. İphone SE görüntü olarak iphone 7 den farklı olsaydı hemen alırdım ama aklım çok karışık şuanda. P30 indirim kuponuyla 4620 tl ye gelecek.
Dediğim gibi fiyat çok iyiymiş. Apple tercih edeceksen ekosistem için geçeceksin demektir ayrıca Apple işlemci yönüyle iyi ama bana tasarım olarak uyan bir cihaz değil pek o yüzden onu tercih etmezdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı