4500 TL toplama sistem mi yoksa hazır sistem mi?

Eski kasamda 500 gb hdd var ama 6 yıllık felan şuan kullanıyorum belki onu da takabilirim fiyatı dengelemek için
6 yıllık HDD'nin ömrü tükenmiştir. Oyunlarda geç yüklenme gibi sorunlar meydana gelir.

Doğru haklısınız ssd almadan önce bilgisayar açıldıktan sonra 15 dakika kendine gelmesini bekliyordum [emoji23]

6 yıllık HDD'nin ömrü tükenmiştir. Oyunlarda geç yüklenme gibi sorunlar meydana gelir.
Sadece oyunlarda değil ssd almadan önce bilgisayar açıldıktan sonra 15 dakika bilgisayarın kendine gelmesini bekliyordum [emoji28]

@199688
Hocam Teknobiyotik'in 7000 TL üstü hazır sistemlerini tavsiye etmem, çünkü hep anakartı en düşük anakart koyup PSU'dan kısıyorlar. Konu sahibi m2 SSD takmak isteyince takamayacak sonra.

@199688
Hocam Teknobiyotik'in 7000 TL üstü hazır sistemlerini tavsiye etmem, çünkü hep anakartı en düşük anakart koyup PSU'dan kısıyorlar. Konu sahibi m2 SSD takmak isteyince takamayacak sonra.
Toplamayı yani attığınız ekran görüntülerini hangi siteden yapıyorsunuz ? Ordaki fiyatlar cazip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…