4500 TL Valorant için sistem toplama

Bütçe
4500 TL
İleride ekran kartı takılabilir mi sorusuna evet dedim ileriye dönük bir işlemci mi sorusuna değil. Okuduğunu anlamalısın önce.
Taksa bile çöp bir işlemci ekran kartı-işlemci dengesi oluşmaz sende mantığını kullanmalısın az.

İkinci el bir işlemci kullanabilirseniz size uygun bir sistem toplayabilirim.

Son düzenleme:

O FPS değerlerini 720p de verse yine iyi.

O FPS değerlerini 720p de verse yine iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

09:52 saniyeden sonrasını izleyin.

Orta ya almış doku kalitesini ben düşük dedim 3200g sadece 3000tl yukarıda link var tabi ikinci ele güveniyorsa ucuza bulabilir.

İkinci el 3. Nesil bir İntel işlemci(İ5,İ7) o bütçe ile takabileceğin her ekran kartını besleyecektir, İ7 3770K kullanıyordum önceden Athlon 3000G den bile iyi bir işlemci.

Orta ya almış doku kalitesini ben düşük dedim 3200G sadece 3000TL yukarıda link var tabii ikinci ele güveniyorsa ucuza bulabilir.

Daha sonra tüm ayarları düşürüyor ve anca 100 FPS alabiliyor.720p de GT 710 ile Low ayarlarda bende 100 FPS alıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…