PSU'su kalitesiz yorum yapan adamlar eline geldiği gün kasayı ışıklı görünce güzel sanıyorlar.
Cougar gemini s Silver kaliteli gibi duruyor onu tercih edebilir miyim?
PSU'su kalitesiz yorum yapan adamlar eline geldiği gün kasayı ışıklı görünce güzel sanıyorlar.
![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İsterseniz kasayı
Bu yapabilirsiniz.ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Çin'de standart bir model üzerine farklı markalar isimler basılıp dünya geneline sunulan ucuz ve kalitesiz ürünlerden biri. Frisby, Hadron, Everest gibi markalardan asla almamanız gerektiğini Sosyal'de hep belirtiyoruz.
Corsair, Cooler Master, Thermaltake vb. markaların alternatif modellerine yönelin.
Anakart b serisi olmalı, SSD ve HDD kalitesiz, işlemci sınır seviyede üzgünüm.
R3 3100 performans bakımından iyi diye biliyorum yeni nesil oyunlar pek oynamam oynayacağım oyunlar Fortnite CS:GO gibi oyunlar SSD sonradan panther yaptım kaliteli diye duydum anakart neden b olmalı ve bu sistem beni 3-4 sene götürür mü?
Götürür eğer Ultra takintiniz yoksa ileride B450 alırsanız Ryzen 5 5600X takabilirsiniz.
A 320'ye R3 3100 240 SSD 1 TB HDD takamaz mıyım kanka taksam olur mu iyi bir performans.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.