4500 TL'ye 5500 XT sistem iyi midir?

İsterseniz kasayı
Bu yapabilirsiniz.

İsterseniz kasayı
Bu yapabilirsiniz.

Teşekkürler Cougar Gemini S Silver RGB CGR-5BMBS-T 600W 80+ PSU USB 3.0 Temperli Cam E-ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com bu PSU da dandik mi

Çin'de standart bir model üzerine farklı markalar isimler basılıp dünya geneline sunulan ucuz ve kalitesiz ürünlerden biri. Frisby, Hadron, Everest gibi markalardan asla almamanız gerektiğini Sosyal'de hep belirtiyoruz.

Corsair, Cooler Master, Thermaltake vb. markaların alternatif modellerine yönelin.

Ürünü biraz inceledim sosyalde PSU hakkında bir konu bulunuyor aynı PSU sanırım tam emin değilim.

Bence bulaşmayın iyi diyen kişiler de fazla bana kalırsa FSP alın daha edin.

Anakart b serisi olmalı, SSD ve HDD kalitesiz, işlemci sınır seviyede üzgünüm.

R3 3100 performans bakımından iyi diye biliyorum yeni nesil oyunlar pek oynamam oynayacağım oyunlar Fortnite CS:GO gibi oyunlar SSD sonradan panther yaptım kaliteli diye duydum anakart neden b olmalı ve bu sistem beni 3-4 sene götürür mü?

R3 3100 performans bakımından iyi diye biliyorum yeni nesil oyunlar pek oynamam oynayacağım oyunlar Fortnite CS:GO gibi oyunlar SSD sonradan panther yaptım kaliteli diye duydum anakart neden b olmalı ve bu sistem beni 3-4 sene götürür mü?

Götürür eğer Ultra takintiniz yoksa ileride B450 alırsanız Ryzen 5 5600X takabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı