DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çin'de standart bir model üzerine farklı markalar isimler basılıp dünya geneline sunulan ucuz ve kalitesiz ürünlerden biri. Frisby, Hadron, Everest gibi markalardan asla almamanız gerektiğini Sosyal'de hep belirtiyoruz.
Corsair, Cooler Master, Thermaltake vb. markaların alternatif modellerine yönelin.
Arkadaşlar ürün tam adı ile Frisby Cougar STX-700 700W 80+ Bronze PSU. Bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı? Var ise görüşleri nelerdir? Dağıtıcı bana da güvenilir gelmiyor ancak Cougar ürünleri hakkında net bir bilgim yok, bu ürün ise yabancı forumlarda vb. yerlerde Tier-C olarak...
www.technopat.net
Bence bulaşmayın iyi diyen kişiler de fazla bana kalırsa FSP alın daha edin.
R3 3100 performans bakımından iyi diye biliyorum yeni nesil oyunlar pek oynamam oynayacağım oyunlar Fortnite CS:GO gibi oyunlar SSD sonradan panther yaptım kaliteli diye duydum anakart neden b olmalı ve bu sistem beni 3-4 sene götürür mü?
R3 3100 performans bakımından iyi diye biliyorum yeni nesil oyunlar pek oynamam oynayacağım oyunlar Fortnite CS:GO gibi oyunlar SSD sonradan panther yaptım kaliteli diye duydum anakart neden b olmalı ve bu sistem beni 3-4 sene götürür mü?