4500 TL'ye Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Bütçe
4000-4500

Halstein

Kilopat
Yer
İzmir
Merhabalar, 4000-4500 TL bütçem var.
Şimdiye kadar Arctis 7 wireless, Arctis 3, Corsair HS70 Wireless, Corsair HS80, Logitech G435 kullandım. Bu kulaklıklar arasından benim için ses kalitesi olarak en iyisi HS70'ti, konfor açısından ise Logitech G435 iyiydi.
Şu an araştırdığım zaman G535 ve SteelSeries Arctis 7x+ modelini gördüm ikisi arasında kaldım. Testlerde başa başlar fakat ses kalitesi olarak G535 daha önde gözüküyor ama kronik sorunları varmış biliyorum. Şimdiye kadar kullandığım Steel Series'lerde aman aman bir ses kalitesi olmadığı için de pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Şişirildiğini düşünüyorum bu ürünlerin, Fakat yeni sürümler nasıldır bi fikrim yok. Hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 4000-4500 TL bütçem var.
Şimdiye kadar Arctis 7 Wireless, Arctis 3, Corsair HS70 Wireless, Corsair HS80, Logitech G435 kullandım. Bu kulaklıklar arasından benim için ses kalitesi olarak en iyisi HS70 idi, konfor açısından ise Logitech G435 iyiydi.
Şu an araştırdığım zaman G535 ve SteelSeries Arctis 7X+ modelini gördüm ikisi arasında kaldım. Testlerde başa başlar fakat ses kalitesi olarak G535 daha önde gözüküyor ama kronik sorunları varmış biliyorum. Şimdiye kadar kullandığım Steel Seriesler'de aman aman bir ses kalitesi olmadığı için de pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Şişirildiğini düşünüyorum bu ürünlerin, fakat yeni sürümler nasıldır bir fikrim yok. Hangisini almak daha mantıklı?

SteelSeries Arctis 7X veya biraz daha koyulursa SteelSeries Arctis 7Plus olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı