Arkadaşlar şimdi ben çok kararsız kaldım ama en sonunda karar verdim gri-beyaz setup istiyorum fakat ekipman bulamıyorum 86x48 beyaz bir masam var kare mouse pad sığmaz 70x30 mouse pad güzel bir desenli ve gri geçişli klavye siyah mouse düşündüm önerilerinizi bekliyorum yardımcı olur musunuz?
Klavye + pad + mouse mu olacak bütçenin içerisinde?
VeyaMCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kulaklık lazım mı?
Kral mouse pahalıymış VXE R1 SE düşündüm
Aula SC680 bakabilirsiniz.Evet.
Evet.
A9 da sorun yaşayanlar var diye biliyorum.VXE R1 SE yerine bunu alman daha iyi olur:
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com
VXE R1 SE yerine bunu alman daha iyi olur:
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com