Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alınmaz. 3500 TL'den fazla vermem ben olsam. 1660 Ti yerine 1660S almak daha mantıklı, performansları neredeyse eşit ama Ti olanlar genelde biraz daha pahalıdan satılıyor. Dediğim gibi, 3500 civarına bulursan alınır. 4500 liraya RTX 2060, GTX 1080, RX 5700 XT gibi kartlar bulunur rahatça.
Daha bugün konmuş ilan. Buna bakabilirsin, satıcıdan gerekli testleri istersin. Peformans olarak RTX 3060 civarı, hatta bazı durumlarda daha güçlü bir ekran kartı. Ancak PSU olarak en az eli yüzü düzgün 600W bir PSU olması lazım ki sorun yaşamayasın.
Bu ilan da bugün konmuş. NVIDIA olsun, diğerlerine nazaran güncel olsun dersen de bu var. GTX 1080'e göre en büyük avantajı ise hem daha yeni bir model, hem RT ve DLSS 4 desteği var (Özellikle DLSS, XeSS ve FSR çok işine yarar bu bütçedeki kartlar için) hem de daha az güç tüketimine sahip.