bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #31 Neo 5TH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5TH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Daha da performans istiyorsa i5 var. ama pahalı.
Neo 5TH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5TH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Daha da performans istiyorsa i5 var. ama pahalı.
P pc istiyorum Femtopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 32 30 Eylül 2020 #32 bfy3458 dedi: Shark 5TH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5TH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bunu alın rahatınıza bakın. Genişletmek için tıkla... bu çok iyi alırım bunu
bfy3458 dedi: Shark 5TH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5TH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bunu alın rahatınıza bakın. Genişletmek için tıkla... bu çok iyi alırım bunu
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Eylül 2020 #33 pc istiyorum dedi: ben hdd eklerim sonra Genişletmek için tıkla... Hocam linkini attığım sistemi aşağıdaki gibi özelleştirerek satın alın. Bu fiyata en iyisi budur. Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
pc istiyorum dedi: ben hdd eklerim sonra Genişletmek için tıkla... Hocam linkini attığım sistemi aşağıdaki gibi özelleştirerek satın alın. Bu fiyata en iyisi budur. Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #34 Pollux 3TN - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Aslında bu da olabilir. Shark 5TH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5TH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ama siz bunu alın .
Pollux 3TN - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Aslında bu da olabilir. Shark 5TH - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5TH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Ama siz bunu alın .
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Eylül 2020 #35 bfy3458 dedi: Pollux 3TN - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Aslında bu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sistemin fiyatı çok düşük hocam, 4.500TL bütçe ile neden İ3 9100F alsın ki ?
bfy3458 dedi: Pollux 3TN - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Aslında bu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sistemin fiyatı çok düşük hocam, 4.500TL bütçe ile neden İ3 9100F alsın ki ?
P pc istiyorum Femtopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 32 30 Eylül 2020 #36 hadwiger dedi: Hocam linkini attığım sistemi aşağıdaki gibi özelleştirerek satın alın. Bu fiyata en iyisi budur. Eki Görüntüle 685863 Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... böyle de çok iyi ama i3 lü olan daha ucuz
hadwiger dedi: Hocam linkini attığım sistemi aşağıdaki gibi özelleştirerek satın alın. Bu fiyata en iyisi budur. Eki Görüntüle 685863 Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... böyle de çok iyi ama i3 lü olan daha ucuz
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #37 hadwiger dedi: Bu sistemin fiyatı çok düşük hocam, 4.500TL bütçe ile neden İ3 9100F alsın ki ? Genişletmek için tıkla... Sen de haklısın.
hadwiger dedi: Bu sistemin fiyatı çok düşük hocam, 4.500TL bütçe ile neden İ3 9100F alsın ki ? Genişletmek için tıkla... Sen de haklısın.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Eylül 2020 #38 pc istiyorum dedi: böyle de çok iyi ama i3 lü olan daha ucuz Genişletmek için tıkla... Çünkü o İ3. R3 3100 İ3 9100F'ten kat kat daha iyi bir işlemci.
pc istiyorum dedi: böyle de çok iyi ama i3 lü olan daha ucuz Genişletmek için tıkla... Çünkü o İ3. R3 3100 İ3 9100F'ten kat kat daha iyi bir işlemci.
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #39 Shark 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com al sana R3 3100. Bunu alsanız çok daha iyi olur. Tadından yenmez.
Shark 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com al sana R3 3100. Bunu alsanız çok daha iyi olur. Tadından yenmez.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Eylül 2020 #40 bfy3458 dedi: Shark 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com al sana R3 3100 Genişletmek için tıkla... Buda alınabilir ama benim attığım sistemin kasası tamamen mesh ve 3+1 fanı bulunuyor. İkisinin arasında fiyat farkı yok neredeyse zaten benim attığım daha iyi diye düşünüyorum.
bfy3458 dedi: Shark 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip SHARK 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com al sana R3 3100 Genişletmek için tıkla... Buda alınabilir ama benim attığım sistemin kasası tamamen mesh ve 3+1 fanı bulunuyor. İkisinin arasında fiyat farkı yok neredeyse zaten benim attığım daha iyi diye düşünüyorum.