Eski serilerde evet vardı, doğruya doğru fakat 6000 serisinde epey azaldı. 4-5 aydır 6600 XT kullanıyorum, hiç hata almadım. Forumda epey 6000 serisi kullanan var, sorun yaşayan bir elin parmağını geçmez.
WattMan, kartın stabil şekilde çalışamadığı tüm durumlarda Driver'ın kendini sıfırlaması ile kullanıcıyı uyaran bir hatadır. Ayrıca WattMan hatalarının sebebi sadece kart olmuyor. Buna bozuk RAM bile sebep olabilir. Öncelik çözüm aramak. Sorun yaşarsın, konu açarsın. Bakarız ve tüm durumları deneriz. Baktık olmuyor, iade veya servis. Sorun yaşaman çok düşük bir ihtimal, rahat ol.
Doğru bilinen bazı yanlışlar yüzünden ve dolma akıllar nedeniyle çoğu şey yanlış biliniyor. Bunları düzeltmek görevimiz.
Selamlar. Forumda sık sık Wattman konularıyla karşılaşıyorum. Ben de her konuya aynı cevapları vermek yerine detaylı bir rehber hazırlamak daha doğru olur diye düşündüm. Umarım işinize yarar. Not: Eğer sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü, ayrıca rehberde bulduğunuz eksik veya yanlış kısımları...