Onu alma. Hem oyun için de değilmiş. Görüntü kalitesi kötü bir monitör. Üstte attığım monitöre bakabilirsin. Hem oyun için değilse 2K alman pek mantıklı olmaz. Lenovo Legion Y27-30 alabilirsin. 2K alırsan 1080p video izlerken görüntü bulanık gözükür.
@Berkay Kiraz Oyun için değilse niye 2K almayayım? Benim amacım çalışma alanımın geniş olması. 32" 4K bir monitörde rahat edemedim. Onun için 2K bir monitör arıyorum. Evde zaten 2 tane 1080P monitör var.
@Berkay Kiraz Oyun için değilse niye 2K almayayım? Benim amacım çalışma alanımın geniş olması. 32" 4K bir monitörde rahat edemedim. Onun için 2K bir monitör arıyorum. Evde zaten 2 tane 1080P monitör var.
Önerdiğim monitör zaten 27 inç. 2K olarak o attığını almanı cidden önermem. Görüntü kalitesi yerlerde. Hissedersin. Ve 2K monitörü kullanırken video, dizi izlerken neden bunu dediğimi anlarsın. 2K monitör 1080p görüntüyü tam bölemediği için bulanık gösteriyor. O yüzden 1080p alabilirsin dedim. Bütçe varsa 4K 27 inç bak fakat 6000 TL'den başlıyor IPS panelleri.