4500 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
4500
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,328107511.html aklımda bu kasa var. Phantom Spirit sığacak bir kasa arıyorum. Bu kasaya sığar mı ve bu fiyata daha iyisi var mıdır?
 
Ben bunu öneririm. Çok geniş kasa. Ön paneli 3 tane 140mm fan ile geliyor. Üst panel 360mm radyatör destekli ve arkada 120mm egos fanı var. Hava akışı mükemmel kasa.


Nzxt Ca-H510E-B1 The H510 Elite Compact Atx Mid-Tower Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri Biraz daha çıkabilirsen Nzxt H510 Elite öneriyorum ben kullanıyorum mükemmel kaliteli.
Bu fiyata iyi bi kasa değil be hocam.
 
DeepCool CH560 Digital ekranlı modelini kullaniyorun çok memnunum. Daha fazla fan desteği sunuyor güç kaynağı ünitesi üzerine 2x120mm de fan takabiliyorsunuz ve ön panel 3x140mm, egzoz 1x140mm fan desteği mevcut.

20250120_013502.jpg
 
Nzxt Ca-H510E-B1 The H510 Elite Compact Atx Mid-Tower Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri biraz daha çıkabilirsen NZXT H510 Elite öneriyorum ben kullanıyorum mükemmel kaliteli.

Çok fark var mı peki benim attığım ürünle.

Kasanın boyutu rengi önemli mi anakart modeli nedir acaba?

Amazon.com.tr şu anakartı almayı düşünüyorum renk siyah olması dışında hiçbir beklentim yok açıkçası. Phantom Spirit sığsın yeterli.

Kozmetik olarak bir tercihiniz yoksa o kasaya rahatlıkla sığar.

Teşekkürler sipariş vermeyi düşünüyordum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı