6 61Melih Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:49 #1 Merhaba. Maksimum 4500TL bandında klavye arıyorum. Hikayeli oyunlar oynayan birisiyim aynı zamanda kodlama da yapıyorum. Mümkünse kablosuz olsun verebileceğiniz tavsiyeler öneriler var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Maksimum 4500TL bandında klavye arıyorum. Hikayeli oyunlar oynayan birisiyim aynı zamanda kodlama da yapıyorum. Mümkünse kablosuz olsun verebileceğiniz tavsiyeler öneriler var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.335 Makaleler 1 Çözümler 115 Yer İstanbul Bugün 13:51 #2 Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor. www.gaming.gen.tr
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar. mecmonkey.com EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor. www.gaming.gen.tr
theoheris Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:53 #3 Darmoshark Top75 Mekanik Klavye al geç hocam.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.709 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:04 #4 theoheris dedi: Darmoshark Top75 Mekanik Klavye al geç hocam. Genişletmek için tıkla... Bütçede F75 Ultra varken alınmaz.
theoheris dedi: Darmoshark Top75 Mekanik Klavye al geç hocam. Genişletmek için tıkla... Bütçede F75 Ultra varken alınmaz.
theoheris Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:10 #5 ca9an dedi: Bütçede F75 Ultra varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Dediğin klavyeyi ilk defa duyuyorum, top 75 önümde. 1.5 yıldır falan kullanıyorum çok da araştırıp/beğenerek almıştım. Kendi tavsiyemdir.
ca9an dedi: Bütçede F75 Ultra varken alınmaz. Genişletmek için tıkla... Dediğin klavyeyi ilk defa duyuyorum, top 75 önümde. 1.5 yıldır falan kullanıyorum çok da araştırıp/beğenerek almıştım. Kendi tavsiyemdir.