4500 TL'ye Klima Tavsiyesi

maxicp

Hectopat
Oda 20 metrekare. 12.000 BTU/h civarı maksimum 4500 TL'lik klima alacağız. Daikin, Mitsubishi en iyileri galiba. Tavsiyelerini bekliyorum.

• Elektrik tüketimi açısından tam olarak hangi değere bakmalıyız? Bir yığın birbirinden farklı değer var.

• Bunlar arasından hangisi daha iyidir? (En alttakini almayı düşünüyoruz çünkü hem ısıtma hemde soğutmada A++.)
  1. www.iklimsa.com: SRK35ZJ-S
  2. www.hepsiburada.com: Daikin TEGORA FTXB35B A+ 12000 Btu/h Inverter Klima Fiyatı
  3. www.iklimsa.com: SRK40HG-S
  4. www.daikinturkiye.com: Daikin Klima | Bireysel Klimalar | Shira Seasonal Klimalar | Ftxs35k Inverter Klima

Bilen kimse yok mu?

Şunu Söyliyim Çok Klima Kullandım Enerji Tasarrufu Ve Soğutması Olarak En İyisi Mitsubishi Electrics Yanlız Dikkat Çekerim Mitsubishi Değil Mitsubishi Electrics inverter modellerinden al alcaksan çok tasarruflu onlar daikinde iyi ama mitsubishi onlardan daha iyidir bence diye düşünüyorum

Kesinlikle klima sektörünün kalite açısından lideri Mitsubishi dir diğer markalar da kendi aralarında kıyaslanabilir Mitsubishi den şaşma :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı