4500 TL'ye koltuk önerisi

Bütçe
4500

Atilla Güneş

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, öncelikle normalde masa başında PC kullanırken ders çalışırken tekli koltukta oturuyordum ancak koltuğum kırıldı. Araştırma yaparken bütçeme uygun üç sandalye/koltuk buldum. Biri oyuncu diğer ikisi ofis koltuğu.

Oyuncu koltuğu link:
Fashcolle dynamic grey masajlı oyuncu koltuğu.

Ofis koltuğu 1:
Zeon büro ofis sistemleri // comfort mood gray yönetici koltuğu ofis çalışma koltuğu.

Ofis koltuğu 2:
Karr Office oslo ergonomik çalışma sandalyesi.

Sizce hangisi iyi? Hangisi rahattır? Ağırlıklı olarak ders arada bir oyun oynuyorum. Önceliğim rahat olması koltuğun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar, öncelikle normalde masa başında PC kullanırken ders çalışırken tekli koltukta oturuyordum ancak koltuğum kırıldı. Araştırma yaparken bütçeme uygun üç sandalye/koltuk buldum. Biri oyuncu diğer ikisi ofis koltuğu.

Oyuncu koltuğu link:
Fashcolle dynamic grey masajlı oyuncu koltuğu.

Ofis koltuğu 1:
Zeon büro ofis sistemleri // comfort mood gray yönetici koltuğu ofis çalışma koltuğu.

Ofis koltuğu 2:
Karr Office oslo ergonomik çalışma sandalyesi.

Sizce hangisi iyi? Hangisi rahattır? Ağırlıklı olarak ders arada bir oyun oynuyorum. Önceliğim rahat olması koltuğun.
İndirimdeylen zeon marka olanı aldım şimdi. Puanı falan da baya yüksek. Aslında Seduna thunder pro düşünüyordum aynı özelliklerde ama arada 2k fiyat farkı oldu indirimle. Bakalım umarım pişman olmayız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı