4500 TL'ye Monitör Dahil AMD Ryzen Sistem Toplama

Arkadaşlar hepinize teşekkürler son kararım bu. Ama Sinerji mi toplasa ben mi toplasam karar veremedim.

Opsiyonel bir şey olarak görüyorum bunu. Upgrade yapacak var yapmayacak var.

Monitoru alabiliyorsaniz ekran karti uzerinde bulunan cikislardan birine sahip bir monitorden secmeye calisin. Yeni nesil ekran kartlari VGA monitorlerden goruntu alamiyor, bunun icin ayrica 30-40 TL civarinda aktif donusturucu almaniz gerekecektir, gereksiz bir hamle olur.

Doların azizliğine uğradım, keşke bu konuyu geçen hafta açsaydınız aşağıdaki sistem 4000 TL civarlarına gelirdi. Eğer ki bütçemi aşabilirim diyorsanız bir de monitör alın ve alttaki sistemi satın alın. Üstteki parçalar Sinerji'den alttaki parçalar Nanokatalog'dan seçilmiştir. Nanokatalog üzerinde parçalar ellerinde mevcut gözüküyor ama yine de alırken stok sorgulaması yapın. Bu arada attığım ekran kartı GTX 1060 6GB'den daha iyi.

İfadeler: Obb
4500 TL'yi aşmayacak şekilde, monitör dahil bir sistem istiyorum.

Kendim toplayabilirim, hazır toplanmış olmasına gerek yok.

Ben bu bilgisayarı alacaktım 3 gün önce 6300 TL ye fakat forumda fiyatı çok tartışma konusu olunca tercihimi farklı PC toplayarak yaptım ama bugün fiyatını düşürmüş.. Tavsiye ederim

ACİL ! BU FİYATA BAŞKA YOK ! ÖZEL TOPLANMIŞ OYUNCU / GAMİNG PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 587614663

Sinerji'den alınca BIOS güncellemesi yapılıyor mu acaba? Ve Sinerji'ye toplatmalı mıyım?

Alakasız bir alıntı fakat 4000 TL'ye monitör dahil ikinci el bir sistem buldum. Bana güzel gibi geldi gidip kontrolleri yaptıktan sonra alacağım tabii ki ama fikrinizi almak isterim.

Olduğunu iddia ettiği ürünler yanlış bakmadıysam aşağıda ki şekilde. Toplam 5700 TL ye çok araştırma yapmadan toplanıyor.
Ne diyebilirim bilemedim, 2. el benim pek yanaşmadığım hiç deneyimlemediğim bir sektör biraz güven biraz da şans işi. Garantileri duruyor en kötü ne olur diyebiliyorsanız alınabilir ama yinede 2 . el deneyimi olan biri fikir verseydi daha iyi olurdu.

AOC G2460VQ6 24 = 866 TL
Corsair Builder VS650 650W 80+ = 349 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…