Merhaba.
Yakın bir dostum için bir monitör bakmaktayım. Monitörün en büyük kullanım amacı FPS oyunları (çoğunlukla CS:GO) olacak ancak ekran kalitesinin de önemli olduğunu belirteyim. Dizi, film tüketiminde ve YouTube kullanımında üzmeyecek bir model olmalı. Bütçede minimal oynamalar yapılabilir ancak biraz daha kaliteli bir model için gereğinden fazla para vermek istiyoruz. Monitör bir dizüstü bilgisayara takılacak bunu da belirteyim. Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarda mini DisplayPort bulunması gerekiyor.
Son olarak gözüme çarpan model bu: (düşünce ani geliştiği için çok fazla bir araştırma yapamadım.)
Merhaba.
Yakın bir dostum için bir monitör bakmaktayım. Monitörün en büyük kullanım amacı FPS oyunları (çoğunlukla CS:GO) olacak ancak ekran kalitesinin de önemli olduğunu belirteyim. Dizi, film tüketiminde ve YouTube kullanımında üzmeyecek bir model olmalı. Bütçede minimal oynamalar yapılabilir ancak biraz daha kaliteli bir model için gereğinden fazla para vermek istiyoruz. Monitör bir dizüstü bilgisayara takılacak bunu da belirteyim. Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarda mini DisplayPort bulunması gerekiyor.
Son olarak gözüme çarpan model bu: (düşünce ani geliştiği için çok fazla bir araştırma yapamadım.)
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şunu fark ettim de ik monitörde de daha doğrusu çoğu monitörlerde logo basmak için çerçevenin altını kalın yapıyorlar ama bu havalı duruyor. Şu an kullandığım Samsung monitörün çerçevesinden daha iyi.
Hocam bu monitörüde alabilirsiniz ama ölü piksel çıkma ihtimali aşırı yüksek. Kendim bu monitörden 4 tane denedim 4 monitörde ölü pikselli çıktı sonra 24G2SPU'ya yöneldim.