4500 TL'ye monitör önerisi

Ekran kartında ben de öyleyim. Ama mouse olarak Aorus M2 F/P ve sağlam bir mouse.

En baştaki MSI ortadaki Gigabyte en sondaki AOC.

Ekran kartında ben de öyleyim. Ama mouse olarak Aorus M2 F/P ve sağlam bir mouse.
Onun da bir sorunu vardır. Ekran kartı aldım geçen sene düzenli olarak servise göndermek gerekiyor. Tövbe ettim artık. Gigabyte aldıramaz kimse bana. İade etmeyi deneyeceğim.

Onun da bir sorunu vardır. Ekran kartı aldım geçen sene düzenli olarak servise göndermek gerekiyor. Tövbe ettim artık. İade etmeyi deneyeceğim.
M2'nin sorunu yok. Bolca öneriyoruz o bütçede Claw ve Fingertip için.

Hocam zaten İtopya'da falan frc yazmıyorlar direk 8 bit yazıyorlar ama frc ile 8 bit yapılmış bir monitör frc olduğu içinde fiyatı daha ucuz normal 8 bite göre.

Peki kontrast değeri?

Hocam sitede hata olmuş olabilir onu pek bilmiyorum ama genelde doğru gösteren bir site. Şu ana kadar yanlış özellik gösterdiğini görmedim ama G2422'de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sitede hata olmuş olabilir onu pek bilmiyorum ama genelde doğru gösteren bir site şu ana kadar yanlış özellik gösterdiğini görmedim ama G2422'de olabilir.

Video da Gigabyte ıle MSI karşılaştırılması var burada da 1100:1 sitede hata olabılır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…