4500 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
4500

Hoparlör için 100Hz monitör almazdım şahsen. İncelemesine bakmadım. Renk gamutu da yüksek değildir diye tahmin ediyorum. Eğer 100Hz kullanırım dersen incelemesine bakarım.

Fark ettiysen kurumsal monitör yazıyor. Daha çok ofis işleri için bu monitör.

Hoparlör için 100Hz monitör almazdım şahsen. İncelemesine bakmadım. Renk gamutu da yüksek değildir diye tahmin ediyorum. Eğer 100Hz kullanırım dersen incelemesine bakarım.

Fark ettiysen kurumsal monitör yazıyor. Daha çok ofis işleri için bu monitör.
Bilmiyorum çok içine çekti ya, bir de G3'ün kasasını falan hiç sevmem bu cillop gibi geldi o bakımdan.

Bu bütçede hoparlör ve pivot bulunan iyi monitör yok. Biraz daha çıkarım dersen R25F-30 da ikisi de var.

Bütçeni aşıyor ama, minimum bunu alman lazım.

Bir ara bu monitörü bende önermiştim, VA panel diye bilgisiz insanlar dislike yağmuruna tutmuşlardı.

Bir ara bu monitörü bende önermiştim, VA panel diye bilgisiz insanlar dislike yağmuruna tutmuşlardı.

G65B'ye bile VA panel ghosting yapar diyenler oluyor. Çok fazla takmamak lazım. Gerekli açıklamayı yapınca genelde anlıyorlar. Bazıları için sayfalarca bile yazsan boş. Mesela XG27acs DCI-P3 renk gamutunda çok daha iyi diyor G65B'den. İncelemede G65B %93, XG27acs %94 çıkıyor. Ölçüm cihazı bile anca görüyor farkı. Neymiş sonuçta daha iyiymiş. %1 daha iyi olması bir şey ifade etmez. Gözünle göremezsin aradaki farkı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı