T ToucHSpeaR Megapat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar 4500TL'ye monitoru dahil bir oyuncu bilgisayari toplamak istiyorum ama bu işlerden anlamıyorum. Oynadigim oyunlar: GTA V Battlefield 1 LOL CS:GO Bu sistemle alabilecegim maksimum FPS'yi almak istiyorum ve ayrica 1000 TL'ye Mouse Klavye(kol dayamali) Mousepad(large) Headset Microsoft format CD Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 4500TL'ye monitoru dahil bir oyuncu bilgisayari toplamak istiyorum ama bu işlerden anlamıyorum. Oynadigim oyunlar: GTA V Battlefield 1 LOL CS:GO Bu sistemle alabilecegim maksimum FPS'yi almak istiyorum ve ayrica 1000 TL'ye Mouse Klavye(kol dayamali) Mousepad(large) Headset Microsoft format CD Önerilerinizi bekliyorum.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 24 Haziran 2017 #2 Ekipman bütçeye dahil mi? Ayrıca o bütçeye 1060 ya da 580 konulurdu ama onlar bittiği için şu sıralar bu bütçeyle bir sistem toplamak fiyatının hakkını vermez maalesef.
Ekipman bütçeye dahil mi? Ayrıca o bütçeye 1060 ya da 580 konulurdu ama onlar bittiği için şu sıralar bu bütçeyle bir sistem toplamak fiyatının hakkını vermez maalesef.