4500 TL'ye Oppo alınır mı?

Bütçe
3000-4500

z33lover

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Xiaomi Redmi Note 5 kullanıyorum batarya konusunda iyi bir telefon ancak 3 yıldır kullandığım için kasmalar donmalar başladı ve ekranında renk sabit kalıyor. Bunun dışında Xiaomi almayı düşünmüyorum sırf kendi stok uygulamalarında gelen reklamlar yüzünden. Yeni telefon olarak Oppo A54 almayı düşünüyorum. 3000-4000 TL bandında önerebileceğiniz telefonlar nelerdir? Oppo telefonlarda stok uygulamalarda reklam var mıdır?

Şu an Xiaomi Redmi Note 5 kullanıyorum batarya konusunda iyi bir telefon ancak 3 yıldır kullandığım için kasmalar donmalar başladı ve ekranında renk sabit kalıyor. Bunun dışında Xiaomi almayı düşünmüyorum sırf kendi stok uygulamalarında gelen reklamlar yüzünden. Yeni telefon olarak Oppo A54 almayı düşünüyorum. 3000-4500 TL bandında önerebileceğiniz telefonlar nelerdir? Oppo telefonlarda stok uygulamalarda reklam var mıdır?

4500 TL bütçede Samsung A52 öneririm hocam kesinlikle bu bütçede Oppo alınmaz.
Kullanım amacınız ve cihazdan beklentileriniz nedir?
@z33lover

Götürdüğü kadar kullanmak istiyorum kasmaması ,iyi bir işlemcisi olması,hafıza ve batarya önemli 4500 TL ye çok çıkamam 4000 TL olarak düzeltsem daha iyi olur.

Xiaomi reklam problemi aşırı sinir bozucu şu an Xiaomi kullanıyorum cidden bayıyor mi 11 Lite'de aynıdır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı