zeyneldmrc Hectopat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 24 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #11 Micars dedi: Beni tahmini olarak kaç sene götürür? Genişletmek için tıkla... 5 seneden fazla kullanabilirsin. Şu an kullandığım sistemimi attım sana. Uzun araştırmalarım sonucu böyle bir şey topladım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Micars dedi: Beni tahmini olarak kaç sene götürür? Genişletmek için tıkla... 5 seneden fazla kullanabilirsin. Şu an kullandığım sistemimi attım sana. Uzun araştırmalarım sonucu böyle bir şey topladım.
Micars Hectopat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Temmuz 2014 #12 zeyneldmrc dedi: 5 seneden fazla kullanabilirsin. Şu an kullandığım sistemimi attım sana. Uzun araştırmalarım sonucu böyle bir şey topladım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, buna da bakacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
zeyneldmrc dedi: 5 seneden fazla kullanabilirsin. Şu an kullandığım sistemimi attım sana. Uzun araştırmalarım sonucu böyle bir şey topladım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, buna da bakacağım.
spikespiegel104 Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #13 @21584'in yaptığı sistem güzel. Onun üzerinde 2 oynama yaparsan daha iyi olabilir. Harddiski WD marka yapıp, DVD R/W'yi çıkartıp, anakartı Gaming 5 yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
@21584'in yaptığı sistem güzel. Onun üzerinde 2 oynama yaparsan daha iyi olabilir. Harddiski WD marka yapıp, DVD R/W'yi çıkartıp, anakartı Gaming 5 yapabilirsin.
ömer çelik Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 33 Yer Nilüfer, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #14 bence anakartı kesinlikle gaming 5 yapmalısın çünkü gaming 3 de sli desteği yok. (adminler doğru yazmışmıyım ban atmassınız inş.)
bence anakartı kesinlikle gaming 5 yapmalısın çünkü gaming 3 de sli desteği yok. (adminler doğru yazmışmıyım ban atmassınız inş.)