4500 TL'ye RTX 3060 nereden alınır?

Daha fazla  
Artık bu soru sanırım baş ağrıtır hale geldi ama 4500 TL bütçem var ve birkaç hafta içinde kart satışa sunulacak gibi. Bir Gaming X veya ROG olmasa da alt bir modelini alabilmeyi umuyorum ama stok yakalayabilmek için en uygun site hangisi ve hangi aralıklarla bakmam gerektiğiyle alakalı hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
qp ve GameGaraj.

Mining kuracaklar toplu satın alacakları için o fiyattan 3060 yakalanabilir mi hatta o fiyata satışa sunulur mu tam bir muamma. 6200 TL civarına yakalanabilir belki.

Mining kuracaklar toplu satın alacakları için o fiyattan 3060 yakalanabilir mi hatta o fiyata satışa sunulur mu tam bir muamma. 6200 TL civarına yakalanabilir belki.

Hey maşallah ben yinede şansımı denemek istiyorum sanmıyorum o fiyatta olacağını 3070 bile çıktığı sıra 5800 civarına bulunabiliyordu

4500TL' ye 3060 bulabileceğine inanmıyorsundur heralde. Şuan 3060Ti Sahibinden.com' da 8K bandında, Tr' de 10K. 3060' ın ise 4500 TL' ye satılacağını sanmıyorum. Heleki 12GB RAM' ile gelecek, kazım gücü 50+ olursa havada kaparlar.

Hey maşallah ben yinede şansımı denemek istiyorum sanmıyorum o fiyatta olacağını 3070 bile çıktığı sıra 5800 civarına bulunabiliyordu
Şu anda 3060Ti 7500 TL'den satışa sunulsa 1 saate kalmadan tükenir. Gönül ister ki ETH dibi görsün ya da kazım zorluğu artsın. Uzun süredir stok olmadığından mining yapacak insanlar ceplerinde 50 bin TL ile bekliyorlar. Benim görüşüm 6200 TL'den açılır fiyatlar. Stoklarda bir iki saat içerisinde biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…