Arkadaşlar herkese iyi günler benim maxmum 4500TL bütçem var ve daha ilk defa bir PC alacağım. Ailede maddi durumumuz pek iyi değil. Ben de YouTube'da oyun videoları çekeceğim. 4500TL'ye en iyi hangi bilgisayar alınır? Farklı yerlerden alabilirim ama monitör klavye mouse falan da lazım.
Arkadaşlar herkese iyi günler benim maxmum 4500TL bütçem var ve daha ilk defa bir PC alacağım. Ailede maddi durumumuz pek iyi değil. Ben de YouTube'da oyun videoları çekeceğim. 4500TL'ye en iyi hangi bilgisayar alınır? Farklı yerlerden alabilirim ama monitör klavye mouse falan da lazım.
Sinerji Smildon Ryzen 3 4100 16GB 512GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.