4500 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Bilgili arkadaşlar, tecrübelerinizi esirgemeyin. Paylaşın lütfen.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Arkadaşlar hayali sistem değildir. Lütfen yardımcı olunuz.

Görüntüleme:201

Ama tavsiyede bulunan yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emirkan arkadaşın tasarladığı sistem gayet güzel ancak ekran kartını Evga yapalım ve kasayıda daha ferah bir kasa ile değiştirelim. Eğer Evga düşünmüyorsanız Asus gtx980 rog poseidon olabilir. Hayırlı olsun.

Technopat'ın mart 2015 sistem tavsiyelerine bakıp hangi fiyata hangi ürün ne nedir ne değildir herşeyiyle bakabilirsiniz.

Evga olur, Galax olur. Ayrıca kasayı daha ferah hangi modelle değiştirebiliriz ?

Bunlardan herhangi biri olabilir, bende Aerocool kullanıyorum 6 sene oldu memnunum. Çok ferah bir kasa, soğutması ve şekli güzel. Kasa senin zevkine kalmış kaliteli ve şık olmalı tabiki iyi soğutmalı birde usb3 olsa tadından yenmez.
KC-380'i arkadaşa alacaktık 2500-3000 TL'lik bir sistemdi herşey dahil. Şimdi sen 4500 TL'lik sistem alıyorsan soğutması daha güçlü bir kasa lazım. Ben Pc alacak olsam şu 3 marka kasaya bakardım, (sırası ile)
1-Thermaltake
2-Coolermaster
3-Aerocool

Bu sistem size uygundur.

2400mhz oyun icin cok gereksiz. 1600 yapin ekran kartini 970 ile degistirin asus modeli ile kasayi 230t yapin. i7 4790k gereksiz kacmis 4690k yeterlidir.

750D gereksiz kacmis. Psu da oyle. Islemci 4690k yeterli. Anakart gaming 5 yapilmali. Ekran karti dusuk.

Masterpro'nun yaptığı ideal değil çoğunun değiştirilmesi lazım.

Bütçede biraz esneme olabilirse böyle bir sistem düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…