4500 TL'ye sistem tavsiyesi

Schienzyy

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. Maksimum 4500 TL gibi bir bütçem var bununla sıfırdan bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Tüm oyunlarda en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Sistem önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 4500 TL'lik sistem sadece kasa ve monitör bütçem. Ona göre tavsiye bekliyorum.

Bu sistemi alabilirsiniz:

F/P Üst Seviye Oyun Sistemi
İşlemciIntel Core i7 4790KAMD FX8 8370E
AnakartMSI Z97 Gaming 7MSI 970 Gaming
Ekran KartıASUS GTX970 DCUII OCMSI GTX980 Gaming
Ortak Bileşenler
BellekKingston HyperX Savage Red HX316C9SR/8
HDDSeagate Barracuda 3TB 7200 RPM
DVD-RWASUS DRW-24F1ST
MonitörViewSonic 23.6″ VG2433smh
Klavye/FareThermaltake Challenger + Logitech G402 Hyperion Fury
KasaCooler Master CM693
Güç KaynağıCooler Master G750M Modüler 750W 80+
CPU SoğutucuKasaya Dahil – Cooler Master Seidon 120V
Toplam1830$ + KDV1785$ + KDV
4941₺ + KDV4820₺ + KDV
SSD (Fiyata Dahil değil)Samsung 840 Evo 250GB 135$ + KDV
[TBODY] [/TBODY]

Recep bey merhaba önerdiğiniz sistem bütçemi malesef aşıyor. Burdan birşeylerden kısarak toplam fiyatı düşürme şansımız varmıdır ?

@Recep Baltaş ın önerdiği sistemde bileşenlerden işlemciyi i5 4690K, Anakart ı da Gaming 5 yaparsak bütçeyi aşmaz. Ayrıca HDD yi de biraz daha uygun fiyatlı alırsak fiyat biraz daha düşebilir. Ek olarak klavye+Mouse setini de kendi zevkinize göre daha hesaplısını seçebilirsiniz. İhtiyaç duymazsanız DVD-RW yi de listeden çıkartabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar birde bu sistemin tamamını en uygun fiyata nerde toplatabilirim. Birde işletim sistemi orjinal yüklemeyi düşünmüyorum. Bu sistemi olumsuz etkiler mi ?

Uygun fiyat konusunda nette ve mağazalarda gezinerek fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.
İşletim sistemi konusunda muhakkak orjinal kurmaya gayret edin.
Çünkü çok fark var arada.

Tamam o zaman artık işletim sisteminide sonradan hallederim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Bir kaç haftaya sistemi toplamayı düşünüyorum. Topladıktan sonra paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…