45000 TL laptop önerisi

Bütçe
45000

tarık aydoğdu

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows dahil 45000 TL kadar bütçem var. Normalde Monster marka bir laptop almak istiyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bana Monster dahil bu fiyata alınabilecek bir Gaming laptop tavsiye edebilir misiniz?

Windows kurulu gelsin diye +10k daha fazla ödemeyin, ayrıca Monster hiç F/P değil.
@YüzbaşıJohnPrice

Laptop olması şart mı? Hangi oyunlar için istiyorsun?

Merhaba, Windows dahil 45000 TL kadar bütçem var. Normalde Monster marka bir laptop almak istiyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bana Monster dahil bu fiyata alınabilecek bir Gaming laptop tavsiye edebilir misiniz?
Monster almanı kesinlikle önermem daha iyileri var ben şahsen yeni bir laptop almaya kalksam en son bakacağım marka monster olur.

Monster almayın. Bir ara 2 hafta kadar tecrübe ettim ve çıldırdım. Bilgisayar fps sürekli yerleri öptü çok ısndı ve beni çileden çıkardı. Aynı hafta o paranin neredeyse yarı fiyatina çok güzel sistem topladım. Halendaha aktif kullanıyorum sistemimi. Monster tamamen çöp bir marka. Monster övenler bana engel atsın lütfen.

Laptop olması şart mı? Hangi oyunlar için istiyorsun?

Evet laptop olması gerekiyor CS2 Valorant ağırlıklı olacak.

Teşekkür ederim çok güzel bir laptopa benziyor ama bunu alırsam Windows vs biraz bütçemin üzerine çıkacağım başka önerebileceğiniz bir laptop var mı?

Windows kurulu gelsin diye +10k daha fazla ödemeyin, ayrıca Monster hiç F/P değil.
@YüzbaşıJohnPrice

Evet haklısınız ama Kıbrıs'ta yaşıyorum ve burada bir aracım yok henüz sonra bir şeyleri yaptırmak gitmek gelmek problem oluyor.

Game Garaj Slayer R5-4050 C1 Amd R5-7535hs 16gb Ram 500gb Ssd Rtx4050 15.6" Fhd Ips 144hz Freedos Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol önerirmisiniz?

Son düzenleme:
Evet laptop olması gerekiyor CS2 Valorant ağırlıklı olacak.

Teşekkür ederim çok güzel bir laptopa benziyor ama bunu alırsam Windows vs biraz bütçemin üzerine çıkacağım başka önerebileceğiniz bir laptop var mı?

Evet haklısınız ama Kıbrıs'ta yaşıyorum ve burada bir aracım yok henüz sonra bir şeyleri yaptırmak gitmek gelmek problem oluyor.

Game Garaj Slayer R5-4050 C1 Amd R5-7535hs 16gb Ram 500gb Ssd Rtx4050 15.6" Fhd Ips 144hz Freedos Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol önerirmisiniz?
Windows kurmak bedava lisans almak paralı lisansıda sağlamlisans üzerinden 300TL civarına güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Attığınız model alınmaz.

Windows kurmak bedava lisans almak paralı lisansıda SağlamLisans üzerinden 300TL civarına güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Attığınız model alınmaz.

Windows kurmak bedava lisans almak paralı lisansıda SağlamLisans üzerinden 300TL civarına güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Attığınız model alınmaz.

ASUS TUF A15 FA506NCA71-HN048A71 AMD Ryzen 5 7535HS 32 GB 512 GB SSD RTX 3050 Windows 11 Home 15.6" FHD 144Hz taşınabilir bilgisayar.

Bunu önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı