Merhaba tanıdığım bir abim bana bu fiyata bir sistem toplamam için yardım istedi fakat nasıl bir şey toplamam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fiyata monitör dahil bir sistem arıyor ve genel olarak oyun için kullanılacak sistem. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
kampanyalı en ucuz ASUS 16GB TUF RX6950XT-O16G GAMING GDDR6 256bit HDMI-DP PCIE V4.0 özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.
En ucuz Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark DKCHMAXV12 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz High Power Elite HP1-N850BR-E12S 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N850BR-E12S 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.176,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!