45000 TL setup önerisi

Ahmet Emir akg

Centipat
Daha fazla  
Elimde yaklaşık 45k var ve masaüstü PC toplamak istiyorum. her şey dahil (monitör mikrofon klavye vs.) İyi bir PC toplayabilir miyim?

Zamanında fiyatları o kadar çok şişirdiler ki, artık talep azaldı. Talep azaldığı için de çoğu şeyde ciddi bir fiyat düşüşü var. Geçen yıl sonbaharda sistem toplamayı düşünüyordum, 20k ve üzeri sistemlere ağzım açık bakıyordum. Hem fiyat, hem donanımsal olarak sundukları şeyden ötürü. O zaman için baktığım 20-25Klık sistemler, şu anda yine 20-25k fiyatında. Tavsiyem 1-2 hafta veya en fazla 1 ay olacak şekilde beklemeniz. Şu an ciddi bir iniş söz konusu, fırsat yakaladıkça tek tek de alabilirsiniz ürünleri.

Elimde yaklaşık 45k var ve masaüstü PC toplamak istiyorum. her şey dahil (monitör mikrofon klavye vs.) İyi bir PC toplayabilir miyim?
Arkadaşın dedigi gibi indirimler geliyor. Maksimum 3-4 hafta daha bekle

Yani her şey dahil bir sistem rahat toplanır diyorsunuz pek bilgim yok o yüzden soruyorum sizce nereden toplamaliyim.

Yani her şey dahil bir sistem rahat toplanır diyorsunuz pek bilgim yok o yüzden soruyorum sizce nereden toplamaliyim.
itopya'dan olabilir. Şu sıralar oraya bakıyorum, monitör almayı düşünüyorum. 2k ve 4k monitörlerin fiyatlarını gördükçe hala şaşırıyorum. Bi göz atabilirsiniz oraya

itopya'dan olabilir. Şu sıralar oraya bakıyorum, monitör almayı düşünüyorum. 2k ve 4k monitörlerin fiyatlarını gördükçe hala şaşırıyorum. Bi göz atabilirsiniz oraya
Hangi özellikte toplamaliyim işlemci ekran kartı vs.

anakart msi b650 ssd goodram 1tb

gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI_JeK04vThgMVpahoCR3iWxjAEAAYASAAEgIP_PD_BwE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…