45000 TL sistem önerisi

sinOpro1

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba Valorant oynamak için sistem topluyorum. 360Hz monitör alacağım ona göre bir şeyler istiyorum. VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar Bu sistemi alıp işlemcisini 7800x3D yapsam olur mu? Önerilerinizi bekliyorum.

@517298

@pawEn
İşlemci bazlı bir sistem arıyorsanız ekran kartından kısıp işlemciye yüklenmek daha mantıklı olacaktır. Bu yüzden böyle durumlarda hazır sistemlerdeki yükseltmeler uygun ve F/P olmayabiliyor toplamaya göre.
@Loyalty571
7600X 360+ FPS sabit veriyor mu bilmiyorum bir bakarsanız testlerine o da olabilir.

Hocam daha çok 7800x3D istiyorum. Bu şekilde F/P değil mi sizce sogutmasiz kullansam sorun olur mu? Bir yandanda anakart RAM vs çok düşük kaldigini hissediyorum.

İşlemci bazlı bir sistem arıyorsanız ekran kartından kısıp işlemciye yüklenmek daha mantıklı olacaktır. Bu yüzden böyle durumlarda hazır sistemlerdeki yükseltmeler uygun ve F/P olmayabiliyor toplamaya göre.
@Loyalty571
7600X 360+ FPS sabit veriyor mu bilmiyorum bir bakarsanız testlerine o da olabilir.

değiştirmen gereken parçalar var. başta frısby kasa ve psu.
anakart

ram

soğutucu

psu

kasa

gpu

monitör

değiştirmen gereken parçalar var. başta frısby kasa ve psu.
anakart

ram

soğutucu

psu

kasa

gpu

monitör
Hocam am4 anakart ve kasa Corsair diyor frisby modeli değil mi ? Birde monitör olarak 360hz almayı düşünüyorum.

Hocam AM4 anakart ve kasa Corsair diyor Frisby modeli değil mi? Bir de monitör olarak 360Hz almayı düşünüyorum.

Yanlış link eklemişim. Doğrusu altta. 4 RAM, 2 SSD yuvası ve pasıf soğutma var.

Corsair değil. Bıldıgın Frisby. Corsair'ın öyle bır modeli yok. Doğru link atta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı