45000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
45000
Adam RTX sistem istiyor yorumlar yine AMD kart sevdalıları ile dolmuş. Arkadaş NVIDIA istiyorsa sizene arkadaşlar. Evet güzel sistem veya şu marka parça yerine şunu koyun demek çok mu zor?

İnsanlar kötü niyetinden dolayı söylemiyorlar ama tek beklentim bu dediğiniz, yani çok basit bir isteğim var aslında 🙂
Hocam 4000 serisi ve yeni işlemciler çıkacak birkaç aya aklınızda olsun. Tabii dolar falanda artabilir onun kararini vermek size düşer.

Fikriniz için teşekkür ederim ama daha fazla beklemek istemiyorum artık elde ne varsa onunla idare edeceğim.
 
Hocam sıvı soğutucu Arctic Liquid Freezer II 360mm ve güç kaynağı FSP Hydro G PRO HG2-850 tercih ediniz. Ve monitör değişikliliği yapmanız gerek o sisteme 1080p monitör hakaretmin 2K o sistem için monitör.


Maalesef ek bir monitör alacak kadar bütçe bulmam imkansız ama diğer söyledikleriniz ekipmanlara bakacağım.

Evet hocam kötü niyetli oldukları için değil zaten. Bu arada @messinicocugu size yardımcı olur sistem konusunda.

Tamadır, çok teşekkür ederim.
 
NVIDIA'nın şu anda tek artısı CUDA çekirdekleri ve RTX. RTX bana göre çok gereksiz ve aşırı FPS düşürüyor o yüzden onu saymıyorum. CUDA çekirdekleri ise oyun oynayanların değil de ekran kartı ile ağır işler yapanların çok işine yarar. Bu ikisi ile de işiniz yoksa kartların aralarında teknoloji farkı yok denebilir AMD FSR 2.0 ile DLSS ile neredeyse 1'e 1 performans veriyor. Bütçenize kas gücü olarak en mantıklı kart 6900XT gibi duruyor.

Bu sistem hakkında ise 45.000 TL para verilecekse uzun yıllar götürmesini isterdim ben. O yüzden biraz daha bekleyip yeni nesil AMD işlemcilerin çıkmasını beklemek doğru olur.

Yeni işlemcileri beklemeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü zaten onları alabilecek bir bütçemin olmadığını da biliyorum.
 
2X:
45400TL tutuyor.
 

Geri
Yukarı