BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #11 Feynman07 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu kasa nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı daha F/P Ayrna dedi: Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj Bu fiyata alınabilecek en iyi sistemlerdendir. 4K değil de 2K da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Belki parayı değerini koruyacak şekilde yatırıp RTX 50 serisi beklenebilir (yatırım tavsiyesi değildir). Genişletmek için tıkla... Bu cihazı al geç
Feynman07 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu kasa nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı daha F/P Ayrna dedi: Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj Bu fiyata alınabilecek en iyi sistemlerdendir. 4K değil de 2K da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Belki parayı değerini koruyacak şekilde yatırıp RTX 50 serisi beklenebilir (yatırım tavsiyesi değildir). Genişletmek için tıkla... Bu cihazı al geç
Feynman07 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #12 BarışBskn dedi: Arkadaşın attığı daha F/P Bu cihazı al geç Genişletmek için tıkla... Anladım hocam RAM yükseltmeme gerek var mı?
BarışBskn dedi: Arkadaşın attığı daha F/P Bu cihazı al geç Genişletmek için tıkla... Anladım hocam RAM yükseltmeme gerek var mı?
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #13 Attığıma o siteden bir takım eklemeler yapıp daha iyi hale getirebilirsin örneğin Ram'i 32GB yap PSU'yu XPG olan yap şuanki canlı bomba gibi.
Attığıma o siteden bir takım eklemeler yapıp daha iyi hale getirebilirsin örneğin Ram'i 32GB yap PSU'yu XPG olan yap şuanki canlı bomba gibi.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #14 Bu şekilde alın. Dosya Ekleri Screenshot_20240826_173842_Chrome.jpg 252,6 KB · Görüntüleme: 39
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #15 BarışBskn dedi: Bu şekilde alın. Genişletmek için tıkla... Bence FSP alacağına XPG alması daha mantıklı bir de ram ileride yetersiz kalabilir. Onun dışında tertemiz sistem 10 yıl bile gider.
BarışBskn dedi: Bu şekilde alın. Genişletmek için tıkla... Bence FSP alacağına XPG alması daha mantıklı bir de ram ileride yetersiz kalabilir. Onun dışında tertemiz sistem 10 yıl bile gider.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #16 Ayrna dedi: Bence FSP alacağına XPG alması daha mantıklı bir de RAM ileride yetersiz kalabilir. Onun dışında tertemiz sistem 10 yıl bile gider. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi ben PSU yüzünden FSP dedim aşırı sağlamdır. @Ayrna RAM olayı fazla abartılıyor. Şu an 16 yeterli 2 3 yıl sonra da ekleme yapabilir. CL38leri satıp. Ama yapsa da bir şey kaybetmez.
Ayrna dedi: Bence FSP alacağına XPG alması daha mantıklı bir de RAM ileride yetersiz kalabilir. Onun dışında tertemiz sistem 10 yıl bile gider. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi ben PSU yüzünden FSP dedim aşırı sağlamdır. @Ayrna RAM olayı fazla abartılıyor. Şu an 16 yeterli 2 3 yıl sonra da ekleme yapabilir. CL38leri satıp. Ama yapsa da bir şey kaybetmez.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #17 BarışBskn dedi: Tercih meselesi ben PSU yüzünden FSP dedim aşırı sağlamdır. Genişletmek için tıkla... FSP olan 80+ Bronze XPG de gayet sağlam bir marka o 80 + Gold ben XPG tercih ederdim. BarışBskn dedi: @Ayrna RAM olayı fazla abartılıyor. Şu an 16 yeterli 2 3 yıl sonra da ekleme yapabilir. CL38leri satıp. Ama yapsa da bir şey kaybetmez. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi.
BarışBskn dedi: Tercih meselesi ben PSU yüzünden FSP dedim aşırı sağlamdır. Genişletmek için tıkla... FSP olan 80+ Bronze XPG de gayet sağlam bir marka o 80 + Gold ben XPG tercih ederdim. BarışBskn dedi: @Ayrna RAM olayı fazla abartılıyor. Şu an 16 yeterli 2 3 yıl sonra da ekleme yapabilir. CL38leri satıp. Ama yapsa da bir şey kaybetmez. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi.
Feynman07 Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #18 Bu şekilde yaparsam sorunsuz oynarım bütün oyunları değil mi?
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #19 Feynman07 dedi: Bu şekilde yaparsam sorunsuz oynarım bütün oyunları değil mi? Genişletmek için tıkla... 8-10 yıl oynarsın arada oyun kaynaklı sorun yaşarsan foruma sorarsın halledersin. Tabi oyun sektöründeki gelişmeler de etkileyecektir bu durumu ama uzun bir süre minimum 4070 super isteyen bir oyun geleceğini sanmıyorum.
Feynman07 dedi: Bu şekilde yaparsam sorunsuz oynarım bütün oyunları değil mi? Genişletmek için tıkla... 8-10 yıl oynarsın arada oyun kaynaklı sorun yaşarsan foruma sorarsın halledersin. Tabi oyun sektöründeki gelişmeler de etkileyecektir bu durumu ama uzun bir süre minimum 4070 super isteyen bir oyun geleceğini sanmıyorum.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #20 Feynman07 dedi: Bu şekilde yaparsam sorunsuz oynarım bütün oyunları değil mi? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız upgradeli halini attım o şekilde alabilirsin. XPG de yapabilirsin kasayı. Fark etmez ikisi de üzmez.
Feynman07 dedi: Bu şekilde yaparsam sorunsuz oynarım bütün oyunları değil mi? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız upgradeli halini attım o şekilde alabilirsin. XPG de yapabilirsin kasayı. Fark etmez ikisi de üzmez.