Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar sistemimi değişmeyi düşünüyorum ama aklımda net karar verdiğim şu an 4060 Ti 16 GB var daha altına inmek istemem. Yani bütçem 40k 45k.
Arası uygun kaliteli bir sistem varsa önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar sistemimi değişmeyi düşünüyorum ama aklımda net karar verdiğim şu an 4060 Ti 16 GB var daha altına inmek istemem. Yani bütçem 40k 45k.
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim bütçeyi 50000k ya çıkarttım ve kendime böyle bir sistem hazırladım sizce nasıl olmuş.
İşlemci soğutucuda biraz fiyat artmış olabilir ama gözüme hoş geldi bütçe 50k olunca bunu bulup ekledim, sizce eklentilerimle güzel bir sistem olmuşmu bu fiyata daha kalitelisini bulabilir misiniz?
İşlemci soğutucuda biraz fiyat artmış olabilir ama gözüme hoş geldi bütçe 50k olunca bunu bulup ekledim, sizce eklentilerimle güzel bir sistem olmuşmu bu fiyata daha kalitelisini bulabilir misiniz?
AFK-SIX / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Eklediğim eklentilerde bunlar.
Bir de sorum olacak, sizce kasayı değiştirmeyip Corsair'in işlemci soğutucusunu taksam daha mı mantıklı olur.