gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #21 elrici dedi: Olmaz mı? Allah aşkına ısıtmadan dolayı çöp olan sistemleri çok gördüm. Ama PSU konusunda da şöyle diyeyim görüntü yerine 80+ Gold, Bronze gibi şeyleri almalısınız bu sayede daha uzun vadeli olur. Genişletmek için tıkla... Çok dandik bir kasadan bahsetmiyorum ortalama bir kasa da iş görur nasil olsa PSU'yu ayri alacak.
elrici dedi: Olmaz mı? Allah aşkına ısıtmadan dolayı çöp olan sistemleri çok gördüm. Ama PSU konusunda da şöyle diyeyim görüntü yerine 80+ Gold, Bronze gibi şeyleri almalısınız bu sayede daha uzun vadeli olur. Genişletmek için tıkla... Çok dandik bir kasadan bahsetmiyorum ortalama bir kasa da iş görur nasil olsa PSU'yu ayri alacak.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Nisan 2020 #22 Eski bir ünite olsada Sharkoon çöp bir PSU değil onu söyleyeyim. 1. nesil diye taktın işlemci zaten 2. nesil işlemciler gibi 12 NM üretime sahip.
Eski bir ünite olsada Sharkoon çöp bir PSU değil onu söyleyeyim. 1. nesil diye taktın işlemci zaten 2. nesil işlemciler gibi 12 NM üretime sahip.
elrici Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 274 Çözümler 1 4 Nisan 2020 #23 Sylveon dedi: Eski bir ünite olsada Sharkoon çöp bir PSU değil onu söyleyeyim. 1. nesil diye taktın işlemci zaten 2. nesil işlemciler gibi 12 NM üretime sahip. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bu kadar beğeni aldın kanka çıkmıyor musun forumdan ?
Sylveon dedi: Eski bir ünite olsada Sharkoon çöp bir PSU değil onu söyleyeyim. 1. nesil diye taktın işlemci zaten 2. nesil işlemciler gibi 12 NM üretime sahip. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bu kadar beğeni aldın kanka çıkmıyor musun forumdan ?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Nisan 2020 #24 elrici dedi: Sen nasıl bu kadar beğeni aldın kanka çıkmıyor musun forumdan ? Genişletmek için tıkla... Mesaj sayıma bakarsak beğenim pek fazla değil. Son düzenleme: 4 Nisan 2020
elrici dedi: Sen nasıl bu kadar beğeni aldın kanka çıkmıyor musun forumdan ? Genişletmek için tıkla... Mesaj sayıma bakarsak beğenim pek fazla değil.
elrici Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 274 Çözümler 1 4 Nisan 2020 #25 Sylveon dedi: Mesaj sayıma bakarsak beğenim pek fazla değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl laştın?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Nisan 2020 #26 elrici dedi: Nasıl laştın? Genişletmek için tıkla... Laştın derken? Konu dışına çıkmazsak iyi olur.
elrici Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 274 Çözümler 1 4 Nisan 2020 #27 Sylveon dedi: Laştın derken? Konu dışına çıkmazsak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ulaştın diyecektim de.
Sylveon dedi: Laştın derken? Konu dışına çıkmazsak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ulaştın diyecektim de.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Nisan 2020 #28 elrici dedi: Ulaştın diyecektim de. Genişletmek için tıkla... Mesaj sayısı sanırım. Yazın ve böyle boş zamanlarda mesaj sayım çok artı özellikle bir şey yapmadım.
elrici dedi: Ulaştın diyecektim de. Genişletmek için tıkla... Mesaj sayısı sanırım. Yazın ve böyle boş zamanlarda mesaj sayım çok artı özellikle bir şey yapmadım.
M A S K Kilopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #29 @Sylveon ekran kartın da oc ile gaming x arasında çok fark var mı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Nisan 2020 #30 OC ve Gaming X derken?