4500TL IPS panel monitör önerisi

EagleEnes

Hectopat
Daha fazla  
Vatan'dan ViewSonic XG2405-2 model monitör sipariş ettim yarın elime ulaşacak. Ama kafamda hala soru işaretleri var kimisi ışık sızması gibi sorunlar yaşamış kimisi gayet memnun. Elektronik şans işi ama 4500TL'ye kadar mümnkünse vade farksız taksit yapan sitelerden IPS panel monitör öneriniz varsa sevinirim. Genelde hikayeli oyunlar oynarım o yüzden 144Hz üstü çok önemli değil benim için.

Günümüzde ışık sızması olmayan monitör bulmak çok zor zaten artık çoğu kullanıcı ışık sızmasını normal karşılıyor çünkü yapacak bir şey yok çerçeveler ince üretiliyor. Almadan önce tavsiye için konu açsaydın bunu önerirdim.
1ms GtG Ekran kalitesi de çok üst düzey bir monitör. Sonradan asansör aparatı da takılabilir.

Günümüzde ışık sızması olmayan monitör bulmak çok zor zaten artık çoğu kullanıcı ışık sızmasını normal karşılıyor çünkü yapacak bir şey yok çerçeveler ince üretiliyor. Almadan önce tavsiye için konu açsaydın bunu önerirdim.
1ms GtG Ekran kalitesi de çok üst düzey bir monitör. Sonradan asansör aparatı da takılabilir.

Kutusunu açmadan İtopya indirimlerini bekleyecem. Belki Gigabayte monitörleri tekrar indirime girer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı