Aysın Aktaş

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar Razer Blackwidow v4X almıştım 3 ay önce. Bazı tuşlarında çift basma ya da algılamama sorunu yaşamaya başlayınca değişime verdim fakat klavye ellerinde olmadığından para iadesi alacağım. 4500TL bütçeyle klavye önerisi rica edebilir miyim?
Tercihen Razer olabilir Setup'ımı çok bozmamasından dolayı ama haricen tavsiyelere de açığım.
Şimdiden teşekkürler.

RX switch eski ve sesli bir switch. Bu klavyeyle birlikte NX Snow Switch'ler çıktı. Bu model alınacaksı NX Snow switchli alınmalı kesinlikle.

Boyut tercihiniz ne hocam.

Daha once hiç kucuk klavye kullanmadim numlocksuz şu an kullanıyorum ve fazlasiyla zorlaniyorum o yuzden tam tuslarla olursa daha iyi olur.

RX switch eski ve sesli bir switch. Bu klavyeyle birlikte nx snow Switch'ler çıktı. Bu model alınacaksı nx snow switchli alınmalı kesinlikle.

Sesli olmasi beni rahatsiz etmiyor. Kronik tus basma sorunlari olan bir klavye olmasin yeter. Önerdiğiniz klavyeye göz atacağım.

%75 boyuta bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…